Annonce
Annonce
Superligahuset tager form: Rejsegilde i Ådalen
Nyt fra OB

Superligahuset tager form: Rejsegilde i Ådalen

12 dec 2019
Annonce

Byggeriet af det nye superligahus er nu så langt, at vi kan holde rejsegilde i morgen.

Annonce

Tilbage i foråret 2019 blev det offentliggjort, at der kommet et splinternyt superligahus i Ådalen. I august begyndte man arbejdet ved siden af indendørshallen, og fredag kl. 14 vil der være rejsegilde med taler, gæster samt mad og drikke til de fremmødte.

OB flyttede i Ådalen fra Munkemose d. 1. september 1968, og selvom der har været bygget om og bygget til, så er dette den største ændring, der er sket på faciliteterne i Ådalen.

Med det nye og moderne superligahus vil man kunne opleve over 800 kvadratmeter med nye trænerkontorer, omklædningsrum, taktikrum, fitnessrum og kontorer til en del af de administrative medarbejdere, som tidligere har siddet på Odense Congress Center og Nature Energy Park.

Huset er blevet planlagt og konstrueret i tæt samarbejde med Odense Boldklubs amatørafdeling, og det har været vigtigt at fastholde klubkulturen med den afdeling, som om nogen symboliserer ånden i OB.

Ikke alene er et nyt superligahus snart på plads. Som vi kunne fortælle i går, kommer der også en helt ny Bane 1, moderne teknologi ved kunstgræsbanerne, nye baner ved Røde Stjerne og en ombygget og forbedret café, som amatørafdelingen har stået for.

- Der har jo i lang tid været behov for nye faciliteter for spillere, trænere og alle andre medarbejdere i Ådalen. Med anlæggelsen af det nye superligahus og andre moderniseringer omkring banerne vil vi gerne give alle i klubben optimale forhold til træning og kampe. Det bliver uden tvivl en kæmpe forbedring med det nye superligahus, og vi er glade for det gode samarbejde med OB´s amatørafdeling og Odense kommune, som har muliggjort byggeriet, siger bestyrelsesformand i Odense Sport & Event, Niels Thorborg.

Det forventes, at det nye superligahus står klar i foråret 2020.

1 / 7

 

Annonce