- Svært, men ikke umuligt
3F Superliga

- Svært, men ikke umuligt

15 dec 2019

Janus Drachmann forventer en svær kamp mandag aften, når vi møder FCK på udebane, men selvom det bliver svært, så tror han på en stribet overraskelse.

Mandag aften spiller vi årets sidste kamp i 3F Superligaen, når vi møder FCK på udebane. Det er set på papiret den nok vanskeligste kamp, da vi statistisk set har problemer i Parken. Alligevel tror Janus Drachmann på, at vi kan levere en overraskelse i hovedstaden.

- Der venter os en rigtig svær opgave, men jeg har samtidig en tro på, at vi kan skabe et resultat og få point med hjem til Fyn. Når det er sagt, så er FCK fysisk stærke, de har en god organisation, de ved alle sammen hvad de skal, og de har nogle gode individualister, der både kan skabe chancer og score mål. Så det bliver svært, men ikke umuligt, fortæller OB-anfører Janus Drachmann.

Selvom vi som nævnt har haft det svært på udebane mod FCK, og hjemmeholdet samtidig har mange styrker, så er det vores foregående kampe hjemme i Odense mod FCK, der giver Janus Drachmann troen på, at vi kan drille dem.

- Vi mødte dem i premieren i denne sæson, og der spillede vi en god kamp. Vi har trænet rigtig godt i denne uge, og nu skal vi ud og bruge de allersidste kræfter, inden vi går på ferie. I vores seneste hjemmebanekampe mod FCK har vi præsteret rigtig godt, mens vi omvendt har været elendige på udebane. Det må vi ikke være denne gang, og jeg både tror og håber på, at vi kan gå på ferie med en god oplevelse i morgen aften, siger Janus Drachmann.

Kampen mellem OB og FCK spilles i Telia Parken mandag aften klokken 19.00. Såfremt du ikke tager turen til hovedstaden, så kan kampen ses på TV3+, eller du kan følge den på vores LIVE-Twitter, som du finder her.