Svendsen: Fansene er vores 12. mand
3F Superliga

Svendsen: Fansene er vores 12. mand

06 okt 2019

Om ganske få timer ruller bolden igen på Nature Energy Park. AC Horsens gæster Odense i denne runde af 3F Superligaen, og Sander Svendsen håber på at se mange stribede fans på stadion.

Det er lidt over 14 dage siden, at vi spillede den sidste hjemmebanekamp. Her tog vi imod AGF, hvor der blev uddelt 3.500 halstørklæder på Richard Møller Nielsen Tribunen, og det er noget, Sander Svendsen husker.

- Det var en fantastisk følelse at se fansene og halstørklæderne. Den støtte vi får og alle de fans, som kommer på stadion, de betyder rigtig meget. Jo flere mennesker på lægterne, jo federe er det at spille fodbold. De er vores 12. mand.

Sander Svendsen har prøvet at spille fodbold både i Norge, Sverige og Danmark. I Norge spillede han for Molde FK og Odds BK. I Sverige tørnede han ud for Hammerby, og nu er den norske angriber iklædt den fineste stribede trøje. Derfor har vores nr. 10 også oplevet, hvordan fankulturen er i flere forskellige skandinaviske lande.

- I Norge er fansene lidt mere stille og rolige, men i Danmark og Sverige er de mere ens. Her har man en følelse af, at alle elsker fodbold og komme på stadion, og det er fedt for spillere at tørne ud for en klub og være i en by, hvor fodbold betyder så meget.

Striberne skal senere i dag forsøge at fortsætte de flotte takter fra sidste uges sejr over FC Midtjylland på MCH Arena. Her vandt vi 1-0 over 3F Superligaens dukse på en heroisk indsats af drengene, men hvis vi også skal vinde over AC Horsens, så skal vi være forberedte på en hård fight, fortæller Sander Svendsen.

- Vi skal have den samme arbejdsindsats som mod FC Midtjylland. Vi skal være klar til krig, tage duellerne og være skarpe både offensivt og defensivt, så bliver det en god eftermiddag.

Under Bo Henriksens styring har den gule fare haft en solid defensiv. De har været gode til at lukke af bagude og stå meget kompakt, men vores norske angriber tror på, at vi kan lirke det østjyske forsvar op.

- Det handler om at turde spille sit spil og bevæge sig for hinanden. Kampen kommer til at have sit eget liv, og her skal vi gøres vores bedste, og så ved vi, at vi kan nedbryde deres forsvar.

Kampen mod AC Horsens bliver fløjtet i gang kl. 14, og hvis du er forhindret i at tage på stadion, så kan du følge kampen på vores live-twitter her.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik