Annonce
Annonce
Syv OB'ere udtaget til samling med U16-landsholdet
Akademi

Syv OB'ere udtaget til samling med U16-landsholdet

25 aug 2020
Annonce

Hele syv OB-spillere er med i Vildbjerg, når de 52 bedste danske U16-spillere mødes til en landsholdssamling fra den 27. - 30. august.

Annonce

Fra torsdag den 27. august og frem til søndag den 30. august er der samling i Vildbjerg for de dygtigste danske U16-spillere. I alt 52 spillere er udtaget, og vi er det hold, som har tredjeflest spillere med. Hele syv OB-spillere er således blevet udtaget til samlingen, og hele samlingen udgøres således af hele 13,5 % OB-spillere.

De udvalgte OB-spillere er Jeppe Runge, Sebastian Dalby Wille, Law Tam Khuu, Samuel Juel, Magne Clement, Elias Hansborg og Markus Jensen.

Kæmpestort tillykke til alle syv OB-drenge, hvoraf fem af dem også allerede har fået debut i U17-Ligaen. Derudover klapper vi selvfølgelig også i hænderne for klubsamarbejdet Øens Hold, og i samarbejdsklubberne Søhus/Stige, Næsby Boldklub, SfB, OB Amatør og Munkebo Boldklub har de god grund til at klappe sig selv på skulderen for denne udtagelse, da det er i de samarbejdsklubber, spillerne tidligere har optrådt.

Annonce