Annonce
Annonce
- Syvendepladsen lever stadig
3F Superliga, Førsteholdet

- Syvendepladsen lever stadig

20 maj 2022
Annonce

I morgen går det løs, når vi tager til Vejle for at spille sæsonens sidste superligakamp i Kvalifikationsspillet.

Annonce

Lørdag kl. 17.00 venter Kvalifikationsspillets sidste kamp, når vi gæster Vejle Boldklub på udebane, og selvom der venter en pokalfinale i næste uge, er alt fokus på kampen i Vejle.

- Syvendepladsen lever stadig, men det kræver, at vi giver den alt, hvad vi har i morgen, så vi sætter selvfølgelig alt ind på en sejr, siger Kasper Larsen.

De sidste mange uger har kampprogrammet været tæt pakket, men efter sidste søndags kamp mod SønderjyskE, har spillerne fået mulighed for at få lidt længere tid til at restituere. Kasper Larsen ved dog ikke, om det kan have nogen betydning:

- Vi elsker at spille mange kampe, og det har også vist sig med den stime, vi er kommet ind i på det seneste. Så det er svært at sige noget om, at restitutionen kan have betydning, når Vejle også har haft mulighed for at få den pause, siger Kasper Larsen.

En sejr i morgen er vigtig for vores chancer i kampen om syvendepladsen. Det kræver nemlig både tre stribede point mod Vejle Boldklub, mens Viborg FF også skal tabe til SønderjyskE, hvis vi skal løbe afsted med syvendepladsen, som giver adgang til Europa playoffkampen den 29. maj.

Vil du med til Vejle i morgen, kan du købe billet til kampen her.

Annonce