Annonce
Annonce
Tæt på udsolgt i udebaneafsnittet i Randers
Sydbank Pokalen

Tæt på udsolgt i udebaneafsnittet i Randers

03 dec 2021
Annonce

Siden i går eftermiddags har der været godt gang i billetbestillingerne til søndagens kamp i Randers. Der er nu kun lige omkring 100 billetter tilbage i udebaneafsnittet, og derfor er det vigtigt, at du bruger billetten, hvis du har en.

Annonce

Der er en vigtig pokalkamp i vente, når vi søndag aften klokken 18.00 møder Randers FC på udebane. Det er kvartfinalen i Sydbank Pokalen, og værterne har været så venlige at sørge for gratis entré til kampen.

Det har rigtig mange OB-fans allerede udnyttet, og der er således kun lige i omegnen af 100 billetter tilbage i udebaneafsnittet. De Stribede og Blok B drøner afsted til Randers i busser, men der er også mulighed for selv at køre til Randers – så er billetten fortsat gratis.

Klik her for at hente en billet til søndagens pokalkvartfinale.

Da det nu er begrænset med antallet af ledige billetter, så er det vigtigt, at du bruger billetten til kampen, hvis du har en, så du ikke tager pladsen fra en stribet medfan. Er du forhindret at tage til Randers, men har du allerede sikret dig en billet til opgøret, så anbefaler vi, at du giver den videre til en stribet medfan – eller kontakter Randers FC, så de kan annullerede billetten, hvorefter en anden OB-fan kan sikre sig den.

Kampen i Randers er den første af to kvartfinaler i Sydbank Pokalen for os, og returopgøret spilles i Odense. Det sker søndag d. 12. december kl. 19.30 på Nature Energy Park, og den kamp kan du sikre dig billet til her.

Annonce