Annonce
Annonce
Talenter og medbestemmelse fra fans er i højsædet
Nyt fra OB

Talenter og medbestemmelse fra fans er i højsædet

11 sep 2021
Annonce

Odense Boldklub har været en del af byen siden 1887, og rigtig mange har et nært forhold til klubben, men det er rigtig mange år siden, at fansene har haft så stor medbestemmelse, som de har den dag i dag.

Annonce

Fansene har stor medbestemmelse i OB
Er du fan af OB, så har du mulighed for at påvirke klubben i den retning, du kunne tænke dig. En af de bedste måder, du kan påvirke klubben på, er gennem vores fanpanel, der bestyres af vores SLO, Morten Friis Nielsen, og som består af fans fra forskellige tribuner og fraktioner.

Fanpanelet har frem til denne sæson arbejdet hårdt og koncentreret for at gøre det endnu federe at tage til fodbold, og derfor havde de til sæsonens første hjemmekamp fået skabt et helt nyt stykke indløbsmusik, som spillerne nu løber på banen til. Har du ikke hørt om den, så kan du gøre det her.

Derudover kan du som OB-fan være med til at bestemme, hvem der har scoret månedens mål, og hvem der skal være månedens spiller. Det kan du gøre i vores fan-app, som mere end 6.000 OB-fans allerede har downloadet. I app’en kan du lige nu være med til at kåre den bedste OB-spiller i august måned, og her trækkes der lod om en unik VIP-oplevelse i Albani Fanlounge for op til 12 personer.

Fokus på talenterne i en udvidet fanzone
En tur på stadion starter længe inden kampen. Kommer du i god tid, så kan du i Albani Fanzonen og Faxe Kondi Familiezonen få nogle fantastiske live-oplevelser, ligesom stemningen på tribunen også trommes og råbes i gang, længe inden dommeren fløjter kampen i gang.

Til kampen mod SønderjyskE kan du opleve et par upcoming stand-uppere, og senere på foråret kan du godt forvente, at der vil komme nogle fynske musiktalenter på scenen i Albani Fanscenen.

- I OB dyrker vi talentet, og det er rigtig vigtigt for os, at vi kan være med til at udvikle talenter. Det vigtigste for os er selvfølgelig fodboldspillerne på banen, men når vi til vores hjemmekampe har et så stort publikum, så vil vi være vildt glade for det, hvis vi også kan være med til at få dygtige fynboer frem i verden; hvad enten de er musikere, komikere eller noget helt tredje.

- Derfor vil man flere gange i fremtiden kunne betragte scenen i vores Albani Fanlounge som en talentscene, hvor det vil være muligt at se morgendagens stjerner, inden de får deres endelige gennembrud. Så vi håber, at OB-fansene vil fortsætte den stil, de har lagt for dagen; og så håber vi også, at de vil tage rigtig godt imod de dygtige artister, der kommer og underholder dem inden kampstart, siger Jack Jørgensen.

Albani Fanzonen er efter sommerferien også blevet en smule større i retning mod Albani Tribunen, og derudover er der kommet en helt ny VIP-lounge, der er målrettet efter vores fans. Det er Albani Fanlounge, og den kan du i vores fan-app lige nu vinde adgang til, så du sammen med op til 11 venner kan få en ekstra fed oplevelse, når vi den 17. oktober møder Randers FC. Det kan du læse mere om her.

Næste opgave der venter, det er mandag d. 13. september kl. 19.00. Her er SønderjyskE modstanderen, og i Albani Fanlounge er der live-stand-up på menuen; så vi ses på Nature Energy Park mandag aften.

Annonce