Annonce
Annonce
TDC Erhverv er ny hovedsponsor hos OB Esport
OB Esport

TDC Erhverv er ny hovedsponsor hos OB Esport

29 mar 2021
Annonce

Når Don Oli, Kaz og Kallestrup på onsdag skyder sjette sæson af eSuperligaen i gang, bliver det med TDC Erhverv på maven af trøjen, mens Unit IT og Middelfart Sparekasse pryder ærmerne.

Annonce

Over 22.000.000 visninger på eSuperligaens sociale medier gør klubbens FIFA-spillere interessante for en lang række kommercielle samarbejdspartnere, der ser OB Esport som en spændende eksponeringsplatform, og det har nu også fået TDC Erhverv til at tegne et hovedsponsorat for de kommende to sæsoner.

- Gennem samarbejdet med TDC Erhverv kommer vi til at optimere både eSuperligaholdet og vores talenthold, som også kommer til at spille med TDC Erhverv på maven i Talentligaen, siger Team Manager, Aske Isaksen, og tilføjer:

- Derudover kommer vi løbende til at holde en række fede events med TDC – hvis muligt at allerede til efteråret, hvor fans og FIFA-entusiaster kan mødes for at dyrke deres passion om FIFA.

Unit IT er en anden ny sponsor på OB Esport, og de vil fremadrettet dekorere spillernes venstre arm, mens Middelfart Sparekasse fortsætter på den højre arm.

Annonce