Annonce
Annonce
- Tempoet bliver vigtigt
Førsteholdet

- Tempoet bliver vigtigt

20 jan 2023
Annonce

I morgen spiller vi årets anden træningskamp, og Frank Hjortebjerg ser for sig en kamp med høj intensitet, hvor de fleste kommer i spil.

Annonce

For anden gang i vinterpausen tager vi turen til Farum for at spille træningskamp som en del af forberedelserne til slutspurten i Grundspillet.

- Selvom kampen mod Randers FC føles langt væk, så er planlægningen allerede i gang. De her træningskampe er vigtige i forhold til at arbejde med nogle af de ting, som vi gerne have styr på i spillet, men også for at få alle i spil og være så fit fysisk som muligt, siger assistenttræner, Frank Hjortebjerg.

Modsat årets første træningskamp, spiller vi denne gang tre halvlege, så spillerne kan få endnu flere minutter i benene:

- Vi vil gerne sikre os, at spillerne får den rigtige load. I sidste kamp mod Næstved Boldklub spillede næsten hver spiller en halvleg hver, og nu kan vi så skubbe dem lidt mere samtidig med, at alle stadig kan få spillet meget. Groft sagt, så er planen, at alle spiller mellem 60 og 70 minutter.

Og selvom kampen er 45 minutter længere end normalt, så tror Frank på, at kampen vil byde på et højt tempo og masser af intensitet:

- Det skulle undre mig meget, hvis FC Nordsjælland ikke ønsker sig en kamp i et højt tempo, og det vil undre mig meget, hvis de ikke prøver at udfordre os på spillet med bolden. Vi er to hold, som gerne vil prøve at styre kampen og have bolden meget, men også gøre det imens vi stadig er farlig med den. Det plejer at være nogle gode kampe, og tempoet bliver vigtigt.

Kampen mod FC Nordsjælland sparkes i gang kl. 13.00, og hvis du har mulighed med at følge med fra sidelinjen, da der er fri entré på Right to Dream Park, ligesom du også kan streame kampen her!

Annonce