Annonce
Annonce
Tempofyldt kamp endte uafgjort
3F Superliga

Tempofyldt kamp endte uafgjort

20 sep 2020
Annonce
Søndag d. 20. september, 2020
OB OB OB
1 - 1
FC Nordsjælland FC Nordsjælland FCN

Vi spillede Superliga-sæsonens anden kamp, da vi tørnede sammen med FC Nordsjælland på Nature Energy Park. Der var mange chancer, men det endte med et uafgjort resultat.

Annonce

3F Superligaen, anden runde, grundspillet
Søndag d. 20. september, kl. 14.00, Nature Energy Park
OB – FC Nordsjælland 1-1(0-0)
0-1 Isaac Atanga (55.)
1-1 Emmanuel Sabbi (57.)

Advarsler 
OB:
Oliver Lund (33.)
Mads Frøkjær (41.)

FC Nordsjælland:
Martin Frese (72.)
Ulrik Yttergård Jenssen (90.)
Mads Døhr Thycosen (90.)
Tochi Chukwuani (90.)

Kampens forløb:
Kulissen mindede lidt om en seriekamp, men det var altså Superliga-fodbold, der var på programmet søndag eftermiddag, da Striberne tog imod FC Nordsjælland på Nature Energy Park.

Lige så snart kampen kom i gang, kunne man dog begynde at høre de få tilskuere, der efter regeringens restriktioner kunne blive plads til. Og der var heldigvis også gang i den på banen. Der var fint tempo på fra start, og begge hold kom til et par chancer, der dog ikke testede de to målmænd for alvor.

Fynsk pres og underkendte scoringer
Efter 20 minutters spil fik vi også bolden i kassen, men lige som Issam Jebali skulle til at fejre sin scoring, vinkede linjevogteren for offside, og dommen blev bekræftet af VAR.

Kort efter blev Emmanuel Sabbi spillet fri på højrekanten, hvor han fik en hoppende bold - den klappede han til, men Peter Vindahl stod godt placeret i Nordsjælland-målet og kunne parere bolden ud til hjørnespark.

Efter 38 minutter fik FC Nordsjælland også bolden i kassen, men igen blev der vinket for offside. Her skulle den tjekkes igennem igen. Efter et minuts tid blev det bekræftet, at dommeren havde dømt korrekt. Det blev ikke til meget mere i første halvleg, som altså endte målløst, selvom bolden havde været over stregen to gange. 

To hurtige kasser fra anden halvlegs start
Ti minutter inde i anden halvleg startede målscoringen. Først var det Isaac Atanga, der bragte FCN foran med et drilsk chip. To minutter efter steg Emmanuel Sabbi op og stangende bolden i kassen efter et hjørnespark. Hans første Superliga-mål i OB-trøjen.

Efter 73 minutters spil fik vi et frispark på kanten af feltet, som Issam Jebali tog sig af. Det var lige ved at bære frugt, da han ramte sammenslutningen. Virkelig tæt på.

Meget mere skete der ikke i kampen. Det bølgede lidt frem og tilbage, men luften røg lidt ud af ballonen. Der var mange spilstop. Vi havde et par store chancer hen mod slutningen af kampen, men vi kunne desværre ikke få bolden i kassen. 

OB:
Oliver Christensen - Oliver Lund (Alexander Juel 46. (Marco Lund 90.)), Kasper Larsen, Jeppe Tverskov, Jørgen Skjelvik - Troels Kløve, Jens Jakob Thomasen, Moses Opondo (Aron Thrándarson 77.) - Emmanuel Sabbi (Mikkel Hyllegaard 90.), Issam Jebali, Mads Frøkjær (Max Fenger 90.)

Bænken:
Sayouba Mandé, Alexander Juel, Sander Svendsen, Max Fenger, Aron Thrándarson, Marco Lund, Mikkel Hyllegaard

FC Nordsjælland:
Peter Vindahl - Mads Døhr Thycosen, Kian Hansen, Ulrik Yttergård Jenssen, Martin Frese - Mohammed Diomande, Jacob Steen Christensen (Joachim Rothmann 68.), Magnus Kofod Andersen - Isaac Atanga, Mikkel Rygaard, Kamal-Deen Sulemana

Bænken

Martin Vantruba, Oliver Marc Rose-Villadsen, Ivan Mesik, Joachim Rothmann, Abu Francis, Oliver Antman, Tochi Chukwuani

Næste kamp:
AGF - OB, 3F Superliga, søndag d. 27. september, kl. 14.00, Ceres Park. 

Annonce