Thomas Mikkelsen skifter permanent til Lyngby
Nyt fra OB

Thomas Mikkelsen skifter permanent til Lyngby

08 jan 2019

OB og Lyngby Boldklub er blevet enige om vilkårene for at Thomas Mikkelsen kan skifte permanent til den sjællandske klub.

OB-målmanden Thomas Mikkelsen skifter efterårets lejeaftale med Lyngby Boldklub ud med en permanent aftale med NordicBet Ligaen. OB og Lyngby Boldklub er således blevet enige om vilkårene for, at Thomas Mikkelsen bliver løst fra sin kontrakt med OB.

 

- Vi er stærkt besat på målmandsposten med både Sten Grytebust, Sayouba Mandé og Oliver Christensen. Thomas var af samme årsag udlejet til Lyngby i efteråret, og de har været så glade for hinanden, at de har ønsket at fortsætte samarbejdet. Det ser vi også en rigtig god mening med, for Thomas er en dygtig målmand i en alder, hvor han stadig har meget at give. I OB er konkurrencen meget skarp, og selvom der også er kamp om pladsen i Lyngby, så ser jeg matchet mellem Thomas og Lyngby som værende rigtig godt. Vi ønsker Thomas al mulig held og lykke fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

 

Thomas Mikkelsen siger:

 

- Jeg er lidt ambivalent omkring det, for på den ene side har OB været min klub gennem mange år. Jeg havde håbet at få en større rolle, end det blev til, men da jeg kunne se, at det var den vej det gik, så var det oplagt at kigge efter andre muligheder. Jeg kan mærke, at jeg ikke er færdig med at spille fodbold endnu, og så er det selvfølgelig vigtigt at finde et sted, hvor man har udsigt til spilletid. Lyngby er en god klub, og den er kommet til at betyde meget for mig i det seneste halve år, så jeg glæder mig meget til de udfordringer, der venter der. Og så håber jeg ikke at det er et farvel, men snarere et på gensyn til OB, for det er en klub, jeg er rigtig glad for, og som kun ønsker alt det bedste for.

 

Thomas Mikkelsen kom til OB i sommeren 2017 fra FC Fredericia.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik