Thomasen: Vi håber at se mange på stadion
Superliga

Thomasen: Vi håber at se mange på stadion

09 maj 2019

Jens Jakob Thomasen håber, at fansene strømmer til Nature Energy Park fredag aften, når Esbjerg kommer på besøg.

Med vores flotte 3-1 sejr over FC Midtjylland i søndags og Esbjergs 0-0 kamp mod FC Nordsjælland er der for alvor lukket op for et bronze-gys på fredag.

Vi kan nemlig med en sejr spille os tilbage på den tredjeplads, som Esbjerg fB lige nu indtager, hvis vi slår vestjyderne, og så kan vi selv afgøre, om vi skal have medaljer om halsen.

Midtbanespilleren Jens Jakob Thomasen ser derfor virkelig frem til fredagens kamp, hvor der meget gerne må være en masse stribede fans på lægterne til at bære holdet mod sejr:

- Det skal nok blive en spændende kamp, der er meget på spil. Vi vil gerne selv afgøre det, så derfor går vi selvfølgelig også efter sejren fredag. Esbjerg står rigtigt godt defensivt, de lukrerer på hurtige omstillinger, og så slår de nogen gode indlæg. Det er svært at forsvare imod, så vi skal sørge for at være skarpe og prøve at styre spillet.

- Vi har en god hjemmebane, og det skyldes helt sikkert vores fantastiske fans. Vi håber, at der er mange, der kommer og støtter os i en top tre kamp. Det er sådanne kampe, vi har hungret efter, så vi håber at se mange på stadion.

Kampen mod Esbjerg spilles fredag kl. 19, og du kan spare 40 kr. pr. billet, hvis du køber dem i forsalg. Rabatten udløber kl. 19 i dag.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik