Thrane og OB forlænger ikke
Alka Superliga

Thrane og OB forlænger ikke

18 maj 2018

Efter to år som OB'er venter der nye udfordringer for Mathias Thrane, da hans kontrakt i OB udløber.

OB og Mathias Thrane forlænger ikke samarbejdet, når kontrakten udløber 30.6.2018. Den 24-årige midtbanespiller har været i OB i to år, og ser sig nu om efter en ny klub.

Mathias Thrane kom til OB i sommeren 2016, og det er blevet til en række kampe både som starter og indskifter. En fast plads i startopstillingen er det dog ikke blevet til, og det er den primære årsag til, at Mathias Thrane nu søger videre.

- Mathias Thrane har været en rigtig fin spiller for os, både på banen og i omklædningsrummet. Vi har talt med Mathias om, hvordan vi hver især ser på fremtiden, og vi forstår og respekterer hans ønske om at komme til en klub, hvor han kan få mere spilletid. Mathias er en rigtig dygtig fodboldspiller, og han vil være en stor gevinst for humøret og sammenholdet i enhver trup, han måtte være en del af. Vi ønsker ham al mulig held og lykke og vil følge ham fremover, siger OB’s sportsdirektør Jesper Hansen.

For Mathias Thrane er afskeden med OB en naturlig konsekvens af ambitioner og en professionel tilgang til karrieren.

- Jeg har været enormt stolt over at bære OB-trøjen de seneste to år, og jeg har været super glad for at være en del af så stor en klub som OB. Jeg har lært meget og udviklet mig meget på en ny position, men som fodboldspiller er det altid det vigtigste, at der også følger spilletid med. Jeg vil gerne ud og spille noget mere fodbold, og det håber jeg at finde i en ny klub. Jeg ønsker OB alt det bedste i fremtiden, og at OB kommer derop, hvor klubbens potentiale rækker. Det håber jeg for OB og for alle de fans, som jeg også skylder en stor tak for den gode måde, de har behandlet mig på, siger Mathias Thrane.

I sin OB-tid er det blevet til 39 førsteholdskampe og en enkelt scoring for Mathias Thrane.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik