Annonce
Annonce
Tobias Slotsager blandt de nominerede til Sportslørdag
Førsteholdet

Tobias Slotsager blandt de nominerede til Sportslørdag

16 jan 2023
Annonce

Lørdag den 21. januar er der Sportslørdag, og blandt de nominerede til prisen som Årets Fund er vores egen Tobias Slotsager.

Annonce

Prisen ‘Årets Fund’ gives for at sætte fokus på nye fynske sportstalenter. Prisen gives af en komite, der består af medlemmer fra TV2 Fyn, Fyens Stiftstidende og Fynske Idrætsforbund. Der vurderes ud fra talent, potentiale og resultater, og i år er Maja Helene Hansen fra OB Bordtennis, Ida Marie Kaysen fra GOG og Jonas Enemark Petersen fra Middelfart Volleyball Klub nomineret sammen med vores egen Tobias Slotsager:

- Det er et kæmpe cadeau, at folk lægger mærke til, hvad jeg render og laver – også selvom jeg ikke spiller superligabold hver weekend, så er det da dejligt, at der bliver lagt mærke til det hårde arbejde, siger Tobias Slotsager og fortsætter:

- Jeg hørte, at Jakob Breum også har været nomineret før, men ellers så kan jeg ikke huske, hvornår der har været en OB-spiller nomineret, så det er kæmpestort. Det vil være stort at vinde, og når Breum ikke vandt, så må det være nogle højtprofilerede atleter, som gør det rigtig godt rundt omkring, så selvfølgelig vil det betyde meget, hvis folk mener, at jeg har fortjent at vinde prisen.

Tobias Slotsager kan nemlig være den første fodboldspiller, der vinder prisen siden Katrine Veje blev kåret som Årets Fund i 2007, og det er også noget, Tobias vil være opmærksom på, når lørdagens træningskamp mod FC Nordsjælland er færdigspillet:

- I forhold til Sportslørdag så spiller vi ikke på det bedste tidspunkt med tre halvlege i Nordsjælland, men det første, jeg vil gøre, når jeg kommer ind i spillerbussen efter kampen, det vil nok være, at finde telefonen frem og se om jeg har vundet prisen, siger Tobias Slotsager.

Det fynske idrætsliv, de frivillige kræfter og alle vores sportshelte hyldes lørdag den 21. januar til Fynske Bank Sportslørdag, som holdes i Odense Idrætspark kl. 13.00 – 17.00, og her er der gratis entre. Du kan læse mere om Sportslørdag her.

Annonce