Annonce
Annonce
Tonny Hermansen ser frem mod et spændende forår
Akademi

Tonny Hermansen ser frem mod et spændende forår

17 jan 2021
Annonce

Tirsdag morgen vender kontraktspillerne tilbage på træningsbanen, hvor forberedelserne til et spændende forår, som vi har taget en snak med Tonny Hermansen om, indledes.

Annonce

Siden starten af december måned har der været stille i Ådalen, så snart førsteholdet har forladt Superligahuset. Klubhuset, hvor Akademiet holder til, er lukket ned, og Ådalens baner har kun været brugt af førsteholdet. Snart kommer der heldigvis mere liv på banerne, da en flok akademispillere tirsdag vender tilbage på træningsbanerne, og det glæder teknisk chef på Akademiet, Tonny Hermansen.

- Planen er, at vi tirsdag morgen genoptager træningen med vores kontraktspillere på Akademiet. Vi covid-19-tester samtlige spillere og trænere mandag morgen. For at vi kan genoptage træningen tirsdag morgen, som vi håber på, så skal alle testresultaterne fra mandagens test være negative, så vi er sikre på, at hverken spillere eller trænere har coronavirus, når vi genoptager træningen, fortæller Tonny Hermansen om Akademiets plan for opstart efter juleferien.

Akademiet gik på grund af covid-19 tidligere ferie, end det var planlagt, ligesom datoen for deres tilbagevenden er blevet forsinket. Dermed har det været en lang juleferie, men det er ifølge Tonny Hermansen bare sådan, tingene er, for der er ting, der er vigtigere.

- Vi har rigtig gerne villet træne igennem, men det har ikke været muligt, og det er bare sådan det er, for folkesundheden er vigtigere end vores træning.

- Nu kan vi heldigvis snart starte op igen, og det bliver helt fantastisk igen at få drengene tilbage på træningsbanen, som andre klubber her i landet allerede har fået. Der venter os et spændende forår, og vi krydser fingrene for, at UEFA Youth League bliver gennemført som planlagt, ligesom vi krydser fingre for, at vi kommer i gang med de nationale turneringer i februar måned.

- Vi må afvente og se, hvordan det ser ud med restriktionerne til den tid, men det er vigtigt for os, at vi starter forberedelserne nu, så drengene står skarpt, og vi er 100 % klar, så snart vi får lov at spille turneringsfodbold, og hverdagen begynder at blive mere naturlig, siger Tonny Hermansen.

Når vi spørger Tonny Hermansen om, hvad han glæder sig mest til i løbet af den kommende periode, foruden en mere naturlig hverdag, så er svaret klart.

- Vi håber vanvittigt meget på, at vi får lov at spille Youth League med vores U19-drenge, som vi kvalificerede os til, efter vi vandt DM-guld i sidste sæson. Indtil videre er der planlagt lodtrækning den 27. januar, og første runde skal efter planen spilles den 2. eller 3. marts. Det er selvfølgelig noget, vi i hele klubben glæder os helt vildt til.

- Derudover venter der os et forår, hvor det først og fremmest handler om, at drengene skal udvikle sig, så de på sigt kan gøre sig gældende på klubbens førstehold. Derudover har vi i hver eneste sæson også en ambition om, at vores unge drenge skal være blandt de seks bedste hold i landet, hvilket i særdeleshed gælder for vores U15-, U17- og U19-årgang, så det er selvfølgelig også det, vi skal jagte i den kommende forårssæson, fortæller Tonny Hermansen.

I skrivende stund starter turneringen den 16. februar for vores U19-drenge, mens U17- og U15-drengene starter turneringen den 20. februar.

Annonce