Annonce
Annonce
Træn med førsteholdet i "Fra sofaen til Superligaen"
Nyt fra OB

Træn med førsteholdet i "Fra sofaen til Superligaen"

22 jan 2021
Annonce

Nu kan du komme i form sammen med vores superligaspillere, når den står på "Fra sofaen til Superligaen" i selskab med fysisk træner Janus Blond.

Annonce

Fredag havde vi premiere på "Fra sofaen til Superligaen", som er live-hjemmetræning med førsteholdets fysiske træner, Janus Blond på vores Instagram-profil. Til premieren havde han taget Issam Jebali, Christian Vestergaard og Sveinn Aron Gudjohnsen med som gæster, og hvis du ikke kunne træne med fredag klokken 12.00, så finder du hele sessionen i videoen, så du også kan prøve de øvelser, som førsteholdets spillere piskes igennem.

Vi ses igen på mandag
Allerede på mandag er vi tilbage med en ny omgang af "Fra sofaen til Superligaen", når Janus Blond igen er klar med en frisk omgang hjemmetræning. På mandag er det et nyt sæt øvelser, og der bliver det det program, som førsteholdet lavede i starten af marts måned, da det ikke var muligt at træne i klubben, men de i stedet skulle holde sig i form hjemme i privaten.

Vi håber, I nyder godt af dagens træning, og at vi ses igen mandag klokken 12.00 på vores Instagram-profil, hvor det hele sendes live.

Annonce