Annonce
Annonce
Trænerrokade på Akademiet
Akademi, Nyt fra U14, Nyt fra U13, Nyt fra U12

Trænerrokade på Akademiet

17 dec 2021
Annonce

Markus Uglebjerg bliver ny U14-træner og Magnus Mikkelsen bliver ny U13-træner, da Casper Ahm har sagt sin stilling op. Som ny U12-træner kommer Mikkel Lassen, der senest har været træner i Brøndby IF.

Annonce

Casper Ahm stopper som U14-træner, da han har fået tilbudt en spændende stilling i det private, og det har medført en trænerrokade på Akademiet.

- Vi fik Casper her fra sommerferien, og han har gjort det rigtig godt, men han ønskede at tage imod tilbuddet om en lederstilling i det private, og det ønskede vi ikke at stå i vejen for. Casper har gjort det godt, og han er en dygtig træner, der hurtigt faldt ind i rollen og var med til at skabe en god kultur i vores trænersetup og blandt spillerne, han trænede, siger akademichef, Tonny Hermansen, der til gengæld glædes over den kommende trænerkonstellation på Odense Boldklub Akademi.

- Vi er sindssygt glade for den konstellation, vi nu har fået, hvor Markus Uglebjerg bliver ny U14-træner, og Magnus Mikkelsen bliver fuldtids U13-træner. Derudover har vi fået en ny mand ind - Mikkel Lassen - som er blevet U12-træner. De assistenter, som var der i efteråret, de fortsætter på samme måde i foråret, siger Tonny Hermansen.

Ny U14-cheftræner er Markus Uglebjerg, der kom til OB i sommers efter at have været træner hos FC Helsingør. På U13 rykkes Magnus Mikkelsen, der kom til klubben fra Øens Hold-klubben Dalum IF, op fra U12, og han erstattes af Mikkel Lassen, der senest har været træner i Brøndby IF.

- Mikkel har erfaring fra Brøndby, hvor han har arbejdet med U12, og han har arbejdet med U14, hvor han har haft nogle forskellige roller. Han er en gut, som er ambitiøs, og som også læser til lærer ved siden af. Så det passer også rigtig godt i forhold til den pædagogiske tilgang, og så synes vi også, det er rart at få nogle indspark fra en, som har været i en anden klub på det niveau, siger Tonny Hermansen.

Annonce