Træning med afstand i OB
Førsteholdet

Træning med afstand i OB

24 mar 2020

For at reducere smittefaren for COVID-19 vil spillerne i OB træne på en lukket bane i små grupper og efter myndighedernes råd og anbefalinger.

Efter nøje at have gennemgået sundhedsmyndighedernes råd og anbefalinger, konsulteret egne læger samt gennemgået forløbet med Divisionsforeningen vil spillere i OB træne på et lukket areal, hvor man ikke kommer i kontakt med andre mennesker. Det sker for at reducere smittefaren for COVID-19 for både offentligheden og spillerne.

- Træningen foregår på et lukket område ved Falen, Kløvermosevej, hvor der er god plads og lukket for offentligheden. Der er aflåst før, under og efter træningen, og dermed reduceres smittefaren betragteligt i forhold til at løbe en tur langs åen, i Munkemose eller andre offentlige steder.

- Alle ankommer individuelt og parkerer langt fra hinanden.

- Man møder i træningstøj hjemmefra, og hver spiller vasker sit eget tøj hjemme efter endt træning.

- Der vil maksimalt være fem spillere og to trænere tilstede ad gangen, og alle holder afstand under træningen, hvor der vil være mindst to meter imellem hinanden. For en fodboldspiller er det ekstremt vigtigt at kunne træne med bold, og dette kan lade sig gøre selv med stor afstand til hinanden.

- Efter endt træning tager man hjem hver for sig og samles ikke i klubhuset.

- Hver spiller sørger selv for at have egen drikkedunk med, og der vil være håndsprit ved banen.

Det er meget vigtigt for alle i OB, at træningen foregår under de anbefalinger og råd, som er givet af vores sundhedsmyndigheder og indenfor de rammer, som Divisionsforeningen har sat op.

Skulle der komme ændringer i sundhedsmyndighedernes anbefalinger, vil vi rette ind omgående.