Annonce
Annonce
Transfernyt: OB henter Moses Opondo
Nyt fra OB, Førsteholdet

Transfernyt: OB henter Moses Opondo

13 jun 2019
Annonce

OB har sikret sig Moses Opondo, som kommer fra Vendsyssel FF og tiltræder på en fireårig kontrakt.

Annonce

OB kan præsentere en ny forstærkning til truppen, da vi har købt Moses Opondo i Vendsyssel FF.

Sportsdirektør Jesper Hansen siger om vores nye spiller:

- Vi er rigtigt glade for, at det er lykkedes at hente Moses Opondo til klubben. Han er en ung, spændende spiller, som vi har fulgt i længere tid. Med sin dynamiske spillestil passer godt ind i den måde, som vi gerne vil spille fodbold på i OB. Han er købt til midtbanen, hvor han med sin fysik og energi kan skabe noget mellem begge felter. Han har spillet i Danmark i hele sin karriere og bliver nem at integrere i truppen. Han er i fuld gang med at flytte til Odense, og vi glæder os til at se ham i den stribede trøje.

Selv siger Moses Opondo om sit skifte til OB:

- Jeg tager til Fyn af flere årsager. OB er en fantastisk klub med stolte traditioner, og man er på vej i den rigtige retning, og det vil jeg meget gerne være en del af. Jeg kan virkelig godt se mig selv i den måde, som trænerne og klubben vil spille fodbold på, og man så jo i sidste sæson, hvor godt det gik.

- Jeg ser mig selv som en otter, men jeg kan også spille andre positioner, og det kan komme hele holdet til gode. Der vil blive sund konkurrence, for der er virkeligt gode spillere i OB. Men når man træner med de bedste, bliver man også selv bedre. Jeg har fået en stor mulighed for at lære af dygtige holdkammerater, og så må jeg arbejde hårdt for at komme på holdet.

Moses Opondo startede karrieren i AaB, inden han først blev lånt ud og siden skiftede permanent til Vendsyssel FF d. 16. januar 2017.

Han har foreløbigt en landskamp på CV´et for Uganda, hvor han har sine rødder. Han får nummer 25 i OB og starter med resten af Superligatruppen d. 17. juni.

Annonce