Tre år til Jakob Vestergaard Jessen
Akademi, Nyt fra U17

Tre år til Jakob Vestergaard Jessen

07 jan 2020

Jakob Vestergaard Jessen bliver igen stribet, når han efter sommerferien vender tilbage til Ådalen på en 3-årig kontrakt.

Når U17-spillerne om et halvt års tid vender tilbage fra sommerferien, er der et nyt, men samtidig genkendeligt, ansigt på banen. Jakob Vestergaard Jessen vender nemlig tilbage til Akademiet på en kontrakt, der løber frem til sommeren 2023.

Jakob var fra 2016 til 2018 en del af vores Akademi, men valgte selv at tage hjem til det sydfynske og spille fodbold i SfB/Oure. Her har han udviklet sig så meget, at vi i dag har indgået en kontrakt, der fra sommer af gælder de næste tre år, så Jakob fra sommeren 2020 skal kæmpe med om pladserne på holdet i U17-Ligaen, og det er noget, Tonny Hermansen er rigtig glad for.

- Det er fantastisk, at vi kan få lavet en aftale med Jakob Vestergaard Jessen. Han er en utrolig spændende venstrebenet fodboldspiller, der både kan spille i en 4-4-2 og 3-5-2 formation, hvor han både kan dække rollen som back eller kantspiller.

- Derudover er Jakob et af mange helt fantastiske eksempler på det velfungerende klubsamarbejde, vi har i Øens Hold. Oprindeligt kommer Jakob fra Tved Boldklub, men han har tidligere spillet her på vores akademi i OB, inden han i 2016 valgte at tage hjem til Svendborg fB og spille fodbold.

- Selvom han vendte tilbage til Sydfyn, så har vi hele tiden fulgt med i hans udvikling – særligt onsdag morgen - hvor han har deltaget i morgentræningen på SfB’s kunstgræsbane. Morgentræningen om onsdagen er et tiltag, vi har startet i forbindelse med vores udvidede klubsamarbejde med SfB. Her er det trænere fra både OB og SfB, der i fællesskab træner sydfynske fodboldspillere, og derfor er det uden tvivl trænerne og miljøerne i SfB og Oure FA, der skal have et kæmpe klap på skulderen for den helt fantastiske udvikling, Jakob har været igennem, siden han for et par år siden vendte hjem til Sydfyn.

- Derfor er jeg på grund af et så velfungerende samarbejde på tværs af flere fynske klubber ekstra glad for, at Jakob fra sommer af igen er OB-spiller i de tre næste år, og jeg er sikker på, at vi i fællesskab kan rykke Jakob op til det næste niveau, siger Tonny Hermansen.

Hovedpersonen selv glæder sig også rigtig meget over at være tilbage i Ådalen, og siden sidst han var i OB, har han udviklet sig på mange punkter.

- Jeg er sindssygt glad for, at jeg til sommer vender tilbage til OB. Jeg valgte selv at tage tilbage til SfB, hvor jeg spillede på et hold som en af de bærende kræfter. Der har jeg lært at tage mere ansvar, og det har udviklet mig rigtig meget. Så til sommer kommer jeg til OB med et helt nyt mod, og jeg ser helt vildt meget frem til tre år i den stribede trøje, siger Jakob Vestergaard Jessen, inden han sætter et par ord på sig selv.

- Jeg synes selv, at jeg er klog på bolden, jeg har et godt blik for spillet samt et godt venstreben, jeg enten kan bruge til at afslutte med; eller sætte mine holdkammerater i scene med. Tre år i OB giver mig en ro til at udvikle mig i et godt miljø, og jeg glæder mig helt vildt til, at jeg til sommer igen bliver OB-spiller, siger Jakob Vestergaard Jessen.

Stort tillykke til os, Jakob Vestergaard Jessen, moderklubben fra Tved og hans seneste klub, SfB/Oure FA.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik