Annonce
Annonce
Tre år til Magnus Andersen
Akademi

Tre år til Magnus Andersen

02 dec 2021
Annonce

Vi har i dag skrevet en 3-årig kontrakt med offensivspilleren Magnus Andersen, som er en del af vores U17-mandskab, der har gang i en rigtig flot sæson.

Annonce

Allesø GF, Næsby Boldklub og Odense Boldklub. Det er de tre klubber, 15-årige Magnus Andersen indtil videre har tørnet ud for – og det ændres der umiddelbart ikke på i løbet de tre kommende år. I dag har vi nemlig lavet en 3-årig kontrakt med Magnus, så han fortsætter i den stribede trøje i de kommende sæsoner, og det er noget, der glæder vores akademichef, Tonny Hermansen.

- Magnus er en spiller, der har udviklet sig rigtig meget i det sidste års penge. Han var i sidste sæson uheldig at brække sin fod, men han er kommet rigtig stærkt tilbage, og han har i denne sæson spillet nogle gode kampe i U17-ligaen. Han er en ihærdig ung mand, der har den her OB-DNA, som vi ønsker, at alle vores spillere har. Han arbejder knaldhårdt, og han er meget optimistisk, siger Hermansen og fortsætter:

- Han er meget hurtig både med og uden bold. Det gør, at Magnus kan lave nogle rigtig farlige rush frem af banen, som virkelig gør ondt på modstanderne. Derudover er han en god presspiller, der er god for sit hold. Han giver sig altid 100%, uanset om han starter inde, eller om han skiftes ind. Så jeg er rigtig glad for, at vi kan fortsætte med at udvikle ham her i klubben, så han forhåbentlig kan tage det næste skridt som fodboldspiller her i klubben, siger Tonny Hermansen.

I sidste sæson var Magnus Andersen en af profilerne for vores U15-hold, der blev danmarksmestre, og i denne sæson har han fået godt med spilletid i U17-ligaen. Nu er han så tilmed kontraktspiller, og det er noget, der betyder meget for den 15-årige fynbo.

- Det føles helt vildt dejligt at skrive under på en kontrakt med OB. Det er noget, jeg har drømt om, siden jeg startede med at spille fodbold. Hele min familie er en fodboldfamilie, og vi er fra Fyn, så de synes alle sammen, at det er vildt fedt, at jeg nu har skrevet kontrakt med OB. Jeg har altid selv været stor OB-fan, og siden jeg var lille, er jeg kommet på stadion sammen med min far, så det her er helt vildt, siger Magnus Andersen, der i klubben kaldes for ”Krølle”, hvorefter han sætter nogle ord på den næste drøm som fodboldspiller.

- Skridtet fra U15-U17 er selvfølgelig hårdt, fordi man nu er to årgange til at kæmpe om pladserne, men jeg synes, det er gået rigtig godt for mig. Nu ved jeg, at jeg er OB-spiller i de næste tre år, og så er min næste og helt vildt store drøm selvfølgelig, at jeg om tre år kan skrive under på endnu en kontrakt med OB; og denne gang som professionel fodboldspiller, siger Magnus Andersen.

Stort tillykke til Magnus og Odense Boldklub Akademi samt hans to tidligere klubber; Allesø GF og Næsby Boldklub; som begge er en del af vores klubsamarbejde, Øens Hold.

Næste gang Magnus kan komme i kamp er på lørdag, når vores U17-drengene spiller årets sidste kamp. Det gør de hjemme i Ådalen klokken 11.00, og modstanderen er AC Horsens.

Annonce