Annonce
Annonce
Tre år til Nikolaj Juul-Sandberg
Akademi, Nyt fra U17

Tre år til Nikolaj Juul-Sandberg

30 jun 2022
Annonce

Lørdag spillede Nikolaj Juul-Sandberg en halvleg i førsteholdets træningskamp mod FC Midtjylland, og nu er vi blevet enige med U17-spilleren om en kontraktforlængelse, så han er i OB resten af hans ungdomstid.

Annonce

Nikolaj Juul-Sandberg kom til klubben fra samarbejdsklubben Middelfart G & BK, og siden da har han udviklet sig gevaldigt, og han er derfor en spiller, som Akademichef, Tonny Hermansen, ser et rigtig stort potentiale i:

- Vi er rigtig glade for, at vi kan lave en forlængelse allerede nu, så vi sikrer, at Nikolaj som udgangspunkt er her, indtil han bliver senior. Han er en sindssygt dygtig midtbanespiller, som var meget vigtig sidste år, da vi vandt U15-Ligaen, og samtidigt har han været en stor profil i år på vores U17-hold, som har vundet sølv, siger Tonny Hermansen og fortsætter:

- Samtidigt så har han jo også spillet rigtig mange landskampe og gjort det rigtig godt der, så vi synes, at det er rigtig, rigtig positivt, at vi kunne blive enige om at fortsætte det samarbejdet. Der er ingen tvivl om, at jeg ser ham som en spiller, som kan udvikle sig til mere end at spille for OB’s superligahold, og som kan tage det næste step i forhold til udlandet, og jeg håber, at vi kan være med til at udvikle ham på den rejse.

For Nikolaj selv er det også en stor dag, når han allerede et år efter hans første kontrakt med klubben, nu kan sætte sin signatur på en forlængelse.

- Jeg er utrolig glad, og jeg er også rigtig stolt på mine egne vegne. Jeg er glad for, at OB vil forlænge med mig, og jeg tænker, det siger noget om, hvad de synes om mig. Jeg føler mig så godt tilpas, og lige nu kan jeg ikke se mig selv spille fodbold andre steder. Jeg synes, OB er en utrolig god klub, og det er det helt rigtige sted for mig at være, når målet er at blive professionel fodboldspiller, siger Nikolaj Juul-Sandberg, inden han fortsætter:

- Når jeg har set alle de akademispillere, der er kommet op på førsteholdet, så giver det mig en lyst og blod på tanden, når jeg kan se, at jeg er tæt på, at det er mit navn, der en dag bliver råbt op inde på stadion. Det motiverer utroligt meget, når jeg har snakket med de andre akademispillere, og jeg ved, hvor meget de har været i gennem, og hvor hårdt de arbejder. Det motiverer mig til selv at gå på træningsbanen og virkelig lægge noget i det, når jeg møder ind i hverdagen.

Den nye kontrakt mellem Nikolaj Juul-Sandberg og OB løber frem til sommeren 2025.

Annonce