Tre år til Samuel Juel
Akademi

Tre år til Samuel Juel

03 jul 2020

Endnu en talentfuld spiller har skrevet under med Akademiet, og vi er nu sikre på at have Samuel Juel med på holdet i de kommende tre år.

Vi har i dag skrevet under på en kontrakt med den høje, talentfulde forsvarsspiller Samuel Juel, som for et år siden blev en del af vores Akademi. Tidligere tørnede Samuel ud for vores gode samarbejdsklub S.f.B, som er en del af klubsamarbejdet Øens Hold, og Tonny Hermansen er rigtig glad for at vi er blevet enige med Samuel om en kontrakt.

- Samuel er over 190 cm høj, men alligevel er han en meget elegant stopper. Han er en ung mand med et kæmpe potentiale i forhold til at blive en topspiller som stopper, og lige nu er han i en fase, hvor han virkelig skal lægge på i forhold til sit duelspil. Han er, til trods for sin højde både hurtig og teknisk stærk; så han har alle de ingredienser, der skal til for af blive en rigtig dygtig stopper. Når det er sagt, så skal der bygges på i den fysiske del, fortæller Tonny Hermansen, som er teknisk chef på Akademiet.

Samuel har som nævnt været en del af akademiet i et års tid, hvor han har spillet fast for vores hold i U15-Ligaen. Efter sommerferien bliver han U17-spiller, og her skal han lægge på og tage nye skridt i sin udvikling, hvilket Samuel selv er klar over, og som han glæder sig til.

- Det betyder en hel del for mig at komme på kontrakt her i OB, og det er noget, jeg har kæmpet rigtig hårdt for. Så jeg er vildt glad for, at det nu er lykkes for mig. Jeg er godt til at spille med bolden, jeg har en god fart, og så er jeg god i det sociale på holdet.

- Jeg har udviklet mig meget på det ene år, jeg har været i OB, og nu skal jeg blive en endnu bedre fodboldspiller. Derudover skal jeg i min spillestil udvikle mig til at blive en U17-spiller, hvorefter jeg må tage næste skridt til U19. Det er jeg helt sikker på kan ske i OB, for jeg synes det er en god klub med et rigtig godt udviklingsmiljø, siger Samuel Juel.

Samuel Juel var indtil sommerferien U15-spiller, men efter sommerferien bliver han en del af U17-truppen på vores Akademi.