Annonce
Annonce
- Tre point på kampdagen er altid det helt store mål
3F Superliga

- Tre point på kampdagen er altid det helt store mål

25 nov 2021
Annonce

Andreas Alm er skuffet over pointhøsten, men fodbold er et spil, hvor man får de point, man fortjener, og derfor er han stadig overbevist om, at det, vi gør, virker på den lange bane.

Annonce

Sæsonens 16 første kampe i 3F Superligaen har kastet 16 point af sig, og derudover har vi vundet de tre kampe, vi har spillet i Sydbank Pokalen. Selvom kvartfinalen snart venter i pokalturneringen, er pointhøsten i 3F Superligaen mindre, end vi havde forventet, og det er noget, Andreas Alm er opmærksom på.

- Det er indlysende, at vi havde ønsket os flere sejre, og vi har ikke været gode nok til at få point. Samtidig skal vi altid videre efter sidste kamp - ​​uanset resultatet - og vi leder hele tiden efter nye måder at vinde den næste kamp på. Heldigvis giver den spillestil, vi har, utallige muligheder for at variere vores spil; taktisk, fysisk og mentalt, siger cheftræner, Andreas Alm, og fortsætter:

- Jeg får hver dag energi af at møde ind i klubben og arbejde med spillere og ledere mod den succes, vi alle ønsker. Derfor er det en skønt at arbejde sammen med spillerne nu, hvor vi har lidt modvind, og det kræver meget af os. Vi arbejder langsigtet med tingene samtidig med, at tre point på kampdagen er altid det helt store mål.

Søndag venter FC Nordsjælland

På søndag kl. 14.00 tager vi imod FC Nordsjælland, og det bliver tredje gang i efteråret, at vi møder dem, men Andreas Alm forventer ikke, at søndagens kamp bliver som de foregående.

- Vores pokalkamp mod dem var en speciel kamp. De fik et tidligt rødt kort, og vi pressede længe på. Vi fik udlignet sent, og vi gik videre efter forlænget spilletid. Da vi mødte dem i ligaen, der startede de klart bedst, men vi kom godt igen i anden halvleg, inden de så bragte sig foran på et straffespark. Så vi har mødt dem to gange, og det har været to forskellige kampe – og mon ikke der kan komme et helt tredje kampbillede, når vi møder dem hjemme i Odense på søndag, siger Andreas Alm.

Kampen mod FC Nordsjælland spilles søndag eftermiddag klokken 14.00, og vi markerer 1. søndag i advent med en omgang julebanko i Albani Fanzone. Det er med start klokken 12.30, og du kan læse mere om ”Bold & Banko” lige her.

Har du ikke allerede sikret dig billet til søndagens kamp, kan du gøre det her.

 

Annonce