Annonce
Annonce
Treårig kontrakt til Magnus Nielsen
Akademi

Treårig kontrakt til Magnus Nielsen

15 feb 2021
Annonce

Vi har i de seneste år udviklet mange rigtig talentfulde målmænd på Akademiet, og nu skriver vi på Akademiet kontrakt med endnu en af dem.

Annonce

Vi har skrevet kontrakt med den 16-årige målmand Magnus Nielsen, så han forbliver en del af vores Akademi frem til sommeren 2023. Magnus blev OB’er som U15-spiller efter et rigtig godt forløb med hans tidligere klub, Boldklubben Marienlyst, som er en del af Øens Hold.

Siden da har han udviklet sig rigtig meget, og derfor er Tonny Hermansen, der er teknisk chef på vores Akademi, naturligvis glad for, at vi nu har skrevet kontrakt med Magnus Nielsen, som i oktober 2020 faktisk udgjorde målmandsduoen på det danske U17-landshold sammen med holdkammeraten Marcus Alstrup, da Danmark mødte Tyskland i en træningskamp.

- Magnus er en OB-spiller med et virkelig tydeligt OB-DNA. Han er en fantastisk holdspiller, han er talentfuld, han træner altid hårdt, og han er aldrig skadet. Magnus er på rigtig mange måder det, jeg vil betragte som den spiller, vi i klubben skal sammenligne os med, når vi snakker OB-DNA, og derudover er hans fodboldmæssige udvikling en fantastisk historie.

- Han er kommet ind til os ude fra vores gode venner i Boldklubben Marienlyst, hvor han var målmand i ottemandsfodbold. Her i klubben har han udviklet sig til at være en af de bedste målmænd i hele Danmark på hans årgang, hvilket landsholdsudtagelsen i oktober er et klart og tydeligt bevis på. Vi har i de seneste år udviklet mange rigtig dygtige målmænd her i klubben, og Magnus er endnu en i rækken af unge OB-målmænd, som vi tror på kan blive en topmålmand, fortæller Tonny Hermansen, som er teknisk chef på Akademiet.

For Magnus Nielsen, som er født og opvokset i Odense, er det rigtig stort at skrive kontrakt med Striberne – og det gør ham stolt, at han som målmand kan skrive under på en kontrakt i OB.

- Det betyder rigtig meget for mig at skrive kontrakt med OB. Det er en stor anerkendelse, at klubben har kunnet se det hårde arbejde, jeg har lagt i det gennem mange år, og klubben har rigtig stor andel i den udvikling, jeg har været igennem.

- Jeg kan ikke forestille mig et bedre sted at skulle udvikle mig som målmand. På førsteholdet har to ud af tre målmænd fået deres fodboldopdragelse på Akademiet, og det er klasse at se. De viser virkelig vejen for os unge målmænd, som render rundt med den samme drøm. Teamet omkring os målmænd med Lars Bjerring og Peter Rasmussen som vores målmandstrænere er helt fantastisk.

- På Akademiet er vi mange dygtige målmænd, og vi har et godt træningsmiljø. Vi er alle meget dedikerede og hårdtarbejdende, og vi udfordrer hinanden hver eneste dag. Vi har forskellige kompetencer, og vi hjælper hinanden til at blive bedre. Jeg glæder mig helt vildt til at fortsætte min udvikling i OB de kommende år, hvor målet er, at jeg skal spille en masse kampe og blive en endnu bedre keeper, siger Magnus Nielsen.

Stort tillykke til Magnus Nielsen, Boldklubben Marienlyst og trænerne på Akademiet.

Annonce