Tribunerne bliver røgfri
Nyt fra OB

Tribunerne bliver røgfri

05 jun 2020

Efter god dialog med Odense Kommune og Røgfrit Odense bliver tribunerne på Nature Energy Park nu røgfri, så sundheden fremmes for gæster på stadion. Samtidigt indføres der en række rygezoner på stadion, så det fortsat er muligt at ryge, når man er til fodbold.

Det skal være en fantastisk oplevelse for alle at gå til fodbold på Nature Energy Park, og da vi ikke ønsker at udsætte børn og voksne tilskuere for passiv rygning, har Odense Kommune, Røgfrit Odense og vi besluttet at følge den generelle samfundsudvikling om at skabe røgfrie miljøer.

Dermed følger vi tendensen fra størstedelen af landets superligastadions, der enten har røgfri områder eller helt røgfrie stadions, så færrest mulige tilskuere generes af røg.

Det er ikke rygerne, men røggenerne, vi vil af med. Det er vigtigt for os at skabe plads til alle i vores fællesskab, herunder også de fans som har været vant til at kunne ryge på stadion. Derfor har vi besluttet at oprette rygezoner på Nature Energy Park, så man kan gå i rygeområderne for at ryge uden at genere sine medfans.