IMG_4039

18.03.2019 15:55

Det var OB, der dominerede i store dele af kampen, men måtte alligevel se sig slået med 2-1 af SønderjyskE i Reserveligaen.

Reserveliga
Mandag 18. marts kl. 14:30, Haderslev
SønderjyskE – OB 2-1 (1-0)
33. min. 1-0
52. min. 2-0
85. min. 2-1 Nicklas Helenius

Oliver Christensen (46. min. Sayouba Mandé) – Mikkel Desler, Ramon Leeuwin (68. min. Jonathan Khemdee), Oliver Skolnik, Yao – Mathias Greve (46. min. Anders Klynge), Mads Frøkjær-Jensen, Jonathan Harboe (79. min. Peter Clement), Julius Eskesen (64. min. Cissé) – Nicklas Helenius, Rasmus Festersen

OB’s reservehold var mandag eftermiddag en tur i det sønderjyske, hvor de mødte SønderjyskE i Reserveligaen. Kampen blev spillet ved Haderslev Idrætscenter på en bane, hvor man kunne forvente, at vinden ville få stor indflydelse. Vinden var nemlig kraftig, og den blæste direkte ned mod det ene mål.

I første halvleg var det OB, der måtte spille mod vinden, men alligevel satte de sortklædte OB-spillere sig hurtigt på spillet. Det var OB, der kontrollerede, og selvom der ikke var mange chancer, så var det OB, der kom frem til de chancer, der nu en gang var i kampen.

Den første kom efter ti minutter, da Helenius trykkede af, men hjemmeholdets keeper fik afvist forsøget, som han sendte til hjørne. Et kvarter efter udfordrede Julius Eskesen SønderjyskEs forsvar med nogle snævre driblinger, inden han blev nedlagt af Thomas Juel Nielsen, og selvom der var kontakt, vurderede dommeren, at der ikke var straffespark.

Hjemmeholdet havde ikke voldsomt meget at komme med, men alligevel var det dem, der efter 33 minutters spil bragte sig foran, da de efter et hjørnespark kom frem til en stor chance ved den fjerneste stolpe, hvorfra de headede sig på 1-0.

OB lod sig ikke slå ud af det, og striberne satte sig hurtigt på spillet igen efter scoringen. Selvom Mikkel Desler efter 52 minutters spil var tæt på at få udlignet, så fik striberne ikke nettet til at blafre, og sønderjyderne vandt første halvleg med 1-0.

Allerede syv minutter inde i anden halvleg blev det 2-0 til SønderjyskE. Oliver Skolnik kom ud af balance og fik ikke ordentligt ram på bolden. Det gav sønderjyderne en stor omstillingschance, og de spillede klogt bolden ind på midten, inden de med en flad afslutning gjorde det til 2-0.

Derefter mindede kampbilledet i store træk om det, vi havde set i de første 45 minutter. OB var det dominerende hold, og særligt Mads Frøkjær-Jensen var en fornøjelse at følge. Han var i hopla, og hver gang han fik bolden, havde man en fornemmelse af, at der ville ske noget.

Han var da også med i scoringen, da OB med fem minutter tilbage af den ordinære spilletid fik reduceret til 2-1 ved Nicklas Helenius.

Tre minutter senere var det tæt på at blive 2-2, og man fristes til at sige, det selvfølgelig var Mads Frøkjær-Jensen, der var manden bag. Med hurtige og snævre driblinger satte han en lille håndfuld modstandere af, inden han fra kanten af feltet trykkede af. Afslutningen sad dog for tæt på SønderjyskEs keeper, der parerede afslutningen, som blev den sidste i kampen.