Annonce
Annonce
Truppen mod AC Horsens
Superliga, Førsteholdet

Truppen mod AC Horsens

23 sep 2018
Annonce

Cheftræner Jakob Michelsen har udtaget 19 spillere til mandagens hjemmekamp mod AC Horsens.

Annonce

OB’s cheftræner Jakob Michelsen har udtaget 19 spillere til mandagskampen mod AC Horsens. Det bliver en kamp, der kræver et OB-hold med den rette balance i mentaliteten, så der bliver gået til stålet i nærkampene og spillet klogt, når bolden er på egne fødder.

- Horsens er rigtig gode på bolden, og samtidig ved de, at det handler om at arbejde hårdt. Vi skal ind og krige på banen, samtidig med at vi er dygtige og kloge på bolden, og der bliver kunsten at spille hurtigt men ikke naivt, for spiller vi naivt, så render vi ind i de omstillinger, Horsens er så dygtige på. Vi skal bringe en masse energi ind i kampen, og vi skal være klar til at få beskifte knæ og tage nogle knubs. Samtidig skal vi være dygtige til at forvalte den boldbesiddelse, som vi formentlig får en del af, siger Jakob Michelsen.

- Vi ved, hvad der venter os, og vi må rose Horsens, for Bo Henriksen har været dygtig til at købe og sælge for mange penge og samtidig gøre holdet mere fleksibelt og give dem flere strenge at spille på. De arbejder stadig stenhårdt og er dygtige på dødbolde og lange indkast, men de er også blevet dygtigere på bolden i det seneste år. Så stor ros for, at de har lagt til deres spil, og det er ikke tilfældigt at de kommer til Odense med fire kampe i træk, hvor de har fået point. De har et dygtigt fodboldhold, fortsætter han.

Selvom respekten for Horsens er stor, så er der ingen tvivl hos cheftrænere om, at OB har kvaliteten i truppen til at sikre de tre point. Men det kræver at alle er på hundrede procent fra start.

- Der venter os en yderst tæt affære, men vores seneste præstationer peger i den rigtige retning, og vi har god selvtillid. Vi skal huske, at vi inden Esbjerg-kampen havde en måned, hvor vi fik point hver gang. Vi har ikke fået point nok, men vi har skabt chancer nok til, at vi skulle have vundet flere kampe. Og fortsætter vi med det, så er jeg også sikker på, at vi får hentet flere point, for jeg er overbevist om, at vi gør det rigtige.

- Truppen har det godt, og de seneste dage har vi kunnet spillet med samtlige markspillere på træningsbanen. Dem, der har været skadet, er ved at være der, hvor de konkurrerer om startpladserne. Vi har haft 10 dage siden sidste kamp, så vi føler og godt forberedte til en kamp, vi ved bliver svær, men som vi kan gribe an med selvtillid. Vi ved, at vi skal være skarpere i felterne, for det har vores modstandere været, men jeg føler, at vi har fået rykket nogle ting på træningsbanen. Vi vil helst spille kampe hele tiden, men det er også dejligt, når vi har tid til at arbejde med tingene på træningsbanen i sammenhængende perioder.

Truppen består af følgende spillere:

3. Alexander Ludwig
4. Ryan Johnson Laursen
5. Ramon Leeuwin
6. Jeppe Tverskov
8. Janus Drachmann
9. Bashkim Kadrii
11. Casper Nielsen
13. Sten Grytebust
14. Jens Jakob Thomasen
15. Nicklas Helenius
16. Julius Eskesen
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
25. Mathias Jørgensen
27. Oliver Christensen
28. Anders K. Jacobsen

 

Annonce