Annonce
Annonce
Truppen mod AGF (1)
Alka Superliga, Førsteholdet

Truppen mod AGF

05 maj 2018
Annonce

Ingen skader, ingen karantæner - men et enkelt sygdomsafbud før provinsklassikeren mod AGF.

Annonce

OB’s cheftræner Kent Nielsen har udtaget truppen til søndagens kamp mod AGF. Kampen er den første i Europa Playoff-spillet, og for OB gælder det om at skabe et godt udgangspunkt inden returkampen i Odense næste søndag.

Den samlede vinder af de to kampe mellem AGF og OB skal møde den samlede vinder af kampene mellem Hobro og SønderjyskE om billet til den danske Europa Playoff-finale. Den kamp spilles om en enkeltkamp på udebane mod det dårligst placerede hold fra Mesterskabsspillet, der ikke i forvejen er kvalificeret til Europa - det bliver med al tænkelig sandsynlighed enten FC Nordsjælland eller F.C. København.

OB’s trup er helt uden skader og karantæner. Til gengæld har Rasmus Festersen været syg lørdag, og han er derfor ikke med i truppen, der består af følgende 18 spillere:

 

1. Thomas Mikkelsen
2. Kenneth Emil Petersen
4. Ryan Johnson Laursen
5. Joao Pereira
6. Jeppe Tverskov
7. Joan Simun Edmundsson
8. André Rømer
11. Casper Nielsen
13. Sten Grytebust
14. Jens Jakob Thomasen
15. Nicklas Helenius
16. Julius Eskesen
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
28. Anders K. Jacobsen

 

Kampen mod AGF har kampstart søndag kl. 12:00 og spilles på Ceres Park i Århus med Mads-Kristoffer Kristoffersen som dommer. Hvis du ikke har mulighed for at være tilstede på stadion og bakke striberne op, så kan du følge kampen på TV3 Sport eller på Viaplay. Begge steder er der optakt fra kl. 11:30.

Annonce