Annonce
Annonce
Truppen til aftenens tilskuerbrag
3F Superliga

Truppen til aftenens tilskuerbrag

01 aug 2021
Annonce

I aften kl. 18.00 spiller vi sæsonens første hjemmekampe, når vi foran mere end 10.000 tilskuere tager imod F.C. København på Nature Energy Park. Andreas Alm og trænerteamet har netop udtaget truppen til kampen.

Annonce

Det tyder på noget af et tilskuerbrag, når vi i aften spiller sæsonens første hjemmebanekamp, hvor Richard Møller Nielsen Tribunen er udsolgt, og mere end 10.000 tilskuere har allerede sikret sig billet til kampen.

Til kampen har cheftræner, Andreas Alm, og det øvrige trænerteam udtaget følgende trup, hvoraf en enkelt spiller frasorteres inden kampstart:

13. Hans Christian Bernat
27. Oliver Christensen

3. Alexander Juel
4. Ryan Johnson Laursen
5. Kasper Larsen
6. Jeppe Tverskov
7. Issam Jebali
8. Bashkim Kadrii
9. Mart Lieder
11. Emmanuel Sabbi
14. Jens Jakob Thomasen
15. Max Fenger
16. Jørgen Skjelvik
20. Ayo Simon Okosun
21. Tarik Ibrahimagic
23. Troels Kløve
24. Robin Østrøm
25. Moses Opondo
29. Mads Frøkjær-Jensen

Kampen mod F.C. København spillers i aften kl. 18.00 på Nature Energy Park Randers FC, og der kommer rigtig mange tilskuere til kampen. Hvis du også vil være med til fodboldfesten, kan du her sikre dig billet til kampen.

Hvis du er forhindret i at deltage på stadion, kan du i stedet se kampen på 3+ eller Viaplay, høre den i LIGA på P3 eller følge kampen på den splinternye fan-app, hvor du også kan stemmer på kampens Albani Man of the Match.

 

Annonce