kampref vbob

07.03.2021 22:53

Det endte med et nederlag på 2-0, da vi søndag aften spillede en sen kamp mod Vejle Boldklub. Der var fint spil meget af vejen, men hjemmeholdet scorede på deres chancer, som vi ikke formåede at gøre.

Gule kort:
Vejle Boldklub:  Arbnor Muccoli (49.), Allan Sousa (63.), Kevin Yamga (75.), Alexander Brunst (83.)
OB
: Ayo Simon Okosun (68.)

Der var tre vigtige point på spil, da Lyngby BK tidligere på dagen havde gjort det muligt for os at komme á point med Randers FC, hvis vi besejrede Vejle Boldklub.

Den nyhed havde også nået spillertruppen, der startede kampen med et meget direkte udtryk. Det var i første omgang tydeligt, da Janus Drachmann i kampens første minutter erobrede bolden på midten af banen, og straks sendt Ryan Johnson Laursen i dybden i højre side. Johnson Laursen slog bolden ind mod Issam Jebali, der tog den til sig og afsluttede, men målmanden reddede afslutningen.

Kort efter var det Issam Jebalis tur til at sende en mand i dybden, da et langt udspark fra Oliver Christensen endte ved tuneseren, der sendte Mart Lieder i dybden, men hollænderens afslutning gik tæt forbi den fjerneste stolpe.

Som første halvleg skred frem, kæmpede hjemmeholdet sig langsomt ind i kampen, og de fik da også en farlig mulighed, da et hjørnespark fra vejlenserne endte ved Arbnor Mucolli, som fra kanten af feltet snød Issam Jebali og afsluttede mod den fjerneste stolpe. Heldigvis kunne Oliver Christensen dog se skuddet går forbi målet.

I kampens sidste minutter kombinerede vores hollandsk/tunesiske angribere, og vejlenserne så sig nødsaget til at nedlægge Mart Lieder, inden han kom ind i straffesparksfeltet. Fra kanten af feltet tog Issam Jebali sig af frisparket, og han så et hul i muren, som han udnyttede ved sin afslutning, men bolden gik desværre nogle centimeter forbi målet, og spillerne gik til pause ved stillingen 0-0.

På baghjul i anden halvleg:
Anden halvlegs start var karakteriseret af offensivt spil, hvor vi kom godt frem ad banen, men ikke kunne få noget slutprodukt på vores angreb. Mart Lieder blev blandt andet sendt i dybden af Issam Jebali fem minutter inde i anden halvleg, men hans afslutning blev blokeret ud til hjørnespark.

Kampen fortsatte lidt i den stil i det første kvarter af halvlegen, men herefter kom vi bagud, efter Allan Sousa fuldendte et flot angreb fra Vejle og sparkede flot på et fladt indlæg.

Herefter satsede vi mere offensivt, hvor vi havde mange offensive kræfter på banen. En af dem var Mikkel Hyllegaard, som efter 73 minutter afsluttede fra kanten af feltet, efter Jeppe Tverskov lagde den bagud til ham som følge af et langt indkast. Hyllegaards afslutning røg dog over mål.

Kampen forvandlede sig lidt til en slåskamp, hvor Vejle søgte at bremse vores spil. Det kom der en del frispark og gule kort ud af, som også var med til at tilføre nerve og intensitet til kampen, men det gjorde også, at de lykkedes med at stoppe os offensivt.

Efter en omstilling blev det endnu værre, da German Onughka sparkede endnu en bold i kassen for hjemmeholdet i de sidste minutter af kampen. Det mål lukkede og slukkede kampen, og selvom vi blev ved med at presse Vejle, så stod de fint imod, og vi måtte derfor se os slået med 2-0 på Vejle Stadion.

Vejle Boldklub:
Alexander Brunst – Tobias Mølgaard, Denis Kolinger, Juhani Ojala, Viljornur Davidsen – Lukas Engel (Kevin Yamga 63.), Saeid Ezatollahi, Ylber Ramadani – Allan Sousa (Dominik Kovavic 71.), Wahid Faghir (Ludrem Hetemi 76.), Arbnor Mucolli (German Onughka 76.)
Bænken: Indy Groothuizen, German Onughka, Jacob Schoop, Dominik Kovacic, Pierre Bengtsson, Lundrim Hetemi, Kevin Yamga

OB:
Oliver Christensen – Ryan Johnson Laursen, Jeppe Tverskov, Alexander Juel, Oliver Lund – Jens Jakob Thomasen (Mikkel Hyllegaard 67.), Janus Drachmann, Aron Elís Thrándarson (Bashkim Kadrii 79.) – Moses Opondo (Ayo Simon Okosun 67.), Mart Lieder (Emmanuel Sabbi 67.), Issam Jebali (Kasper Larsen 88.)
Bænken: Hans Christian Bernat, Kasper Larsen, Emmanuel Sabbi, Bashkim Kadrii, Ayo Simon Okosun, Mikkel Hyllegaard, Robin Østrøm

Onsdag d. 10. marts klokken 16.30, FC Midtjylland - OB, MCH Arena, Sydbank Pokalen