WhatsApp Image 2022-08-14 at 19.45.34

14.08.2022 18:48

Efter to mål i første halvleg endte Brøndby IF med sejren, da vi gæstede dem i 3F Superligaens femte runde.

3F SUPERLIGAEN, Runde 5

Søndag d. 14. august kl. 18.00, Brøndby Stadion

Brøndby IF – OB  2-0 (2-0)

1-0: Josip Radošević (13.)
2-0Oscar Schwartau (32.)

Gule Kort:
Brøndby IF: Marko Divkovic (61.), Daniel Wass (65.)
OB: Bjørn Paulsen (13.), Joel King (43.), Aron Elis Thránderson (69.), Nicholas Michelson (74.)

Dommer: Jonas Hansen

Tilskuertal: 17.946

Kampens forløb

Sent søndag eftermiddag mødte vi Brøndby IF i 3F Superligaens femte spillerunde.

Både OB og Brøndby IF har haft en sløv start på sæsonen, og tre points ville pynte gevaldigt på begge truppers velværende i tabellen.

Brøndby IF dominerede fra startfløjtet, og det var i det første lange stykke tid kun sjældne omstillinger, der skulle føre til snerten af en stribet målchance.

OB stod imod i 12 lange minutter før Bjørn Paulsen blev beskudt og tilfældigt ramt på hånden – desværre i målfeltet. Dette skulle koste en advarsel til Paulsen og et straffespark til Brøndby IF. Her sendte Josip Radošević stilsikkert Martin Hansen til den forkerte side af målet, og så stod der 1-0 til hjemmeholdet.

Et kvarters tid senere opsnapper OB dog en stor målchance, da striberne hurtigt og elegant sammensatte fire afleveringer. Dette skulle munde ud i en 1 mod 1 situation til Charly Horneman, der dog endte med at skyde forbi Brøndbys mål.

Når man ikke udnytter de få målchancer, man tilkæmper sig i løbet af en fodboldkamp, bliver det ofte afstraffet. Det gjorde det også i dag. Kort efter Hornemans kæmpechance hamrede Brøndbys Oscar Schwartau bolden forbi Martin Hansen og op i målets venstre hjørne. 2-0.

Kort inden pausen bankede Schwartau igen til kuglen, men måtte denne gang nøjes med en afvisning fra stolpen. Første halvleg endte 2-0 til Brøndby IF.

Ved anden halvlegs start kom der nye kræfter til i form af Gustav Grubbe og Max Fenger, og formåede også at komme længere frem af banen, hvilket også gav flere chancer.

Den største chance gik til Max Fenger, som blev sendt afsted, og med et par Brøndby-spillere i siden fik han skudt mod mål, men desværre gik den lige akkurat forbi.

Spillet i anden halvleg gik hurtigt frem og tilbage, men desværre fik vi ikke eksekveret ordentligt på vores chancer.

Derfor står første halvlegs resultat også som det endelige, og vi måtte rejse hjem til Fyn uden point.