_DSF7174 copy

05.03.2023 20:50

Med et direkte rødt kort i midten af første halvleg, blev vi sat på hælene og led et hårdt nederlag på 7-0 i Parken

F. C. København:
OB: Aske Adelgaard (Rødt kort, 28.), Mihajlo Ivančević (29., 62.)  Emmanuel Sabbi (37.),

Tilskuertal: 24.706

Dommer: Morten Krogh

Med et fyldt stribet udebaneafsnit var vi i dag taget til hovedstaden for at møde F. C. København.

Selvom hjemmeholdet startede med et tung pres, kom kampens egentlige første chance til os, da Alasana Manneh modtog bolden på kanten af feltet og herfra loppede den ind til Emmanuel Sabbi, der desværre fik løftet bolden over mål.

Momentet efter var det københavnerne, der var farlige ved et hjørnespark, hvor Hans Christian Bernat måtte strække sig for at holde bolden ude af målet.

Efter et kvarter begyndte vi så småt at overtage presset, men det åbnede os også op bagi. Efter 20 minutters spil måtte Bernat igen levere en flot redning, da et indlæg skabte en fri mulighed for københavnerne.

Kort tid efter bliver bolden spillet mod vores felt, og i et uheldigt forsøg på at stoppe bolden væltede Aske Adelgaard ned på bolden med hånden, og det kostede et straffespark og et rødt kort, som F. C. Københavns Diogo Goncalvez sikkert sendte i nettet.

Efter reduceringen af striber på banen ændrede første halvleg sit billede. Hjemmeholdet satte et hårdere pres ind for at udbygge føringen. Dette lykkedes også med få minutter tilbage inden pause, hvor Lukas Lerager havde held med at sende bolden ind bag Bernat efter en flot redning, der desværre sendte bolden tilbage i hans fødder.

Der skulle ikke gå mange minutter af anden halvleg, før F. C. København kunne bringe yderligere foran, da Mohamed Daramy kom først på et skarpt indlæg lige foran målet.

Kort tid efter kunne Rasmus Falk udbygge føringen til 4-0, og igen lige efter kunne Hakan Haraldsson udbygge til 5-0.

Den fynske defensiv kom under hårdt pres, og efter 62 minutter blev det endnu værre, da Mihajlo Ivančević måtte forlade banen med sit andet gule kort.

Med 20 minutter tilbage så ulykken ud til at fortsætte, da dommeren tildelte et straffespark til hjemmeholdet, men efterfølgende viste det sig, at der var offside i opspillet.

Mod slutningen kom Lukas Lerager igen først på et indlæg med hovedet og bragte hjemmeholdet yderligere foran.

Og ligesom man troede, at det ikke kunne blive værre, kom Daramy fri igen kort før slutfløj og lukkede kampen på et forfærdeligt nederlag på 7-0.

Hans Christian Bernat – Gustav Grubbe, Mihajlo Ivančević, Jørgen Skjelvik, Aske Adelgaard – Jeppe Tverskov, Alasana Manneh (Alen Mustafić, 79.) – Emmanuel Sabbi (Nicholas Mickelson, 68.), Mads Frøkjær (Naatan Skyttä, 68.), Franco Tongya (Aron Elís Thrándarson, 46.) – Bashkim Kadrii (Tobias Slotsager, 46.)

Bænken: Magnus Nielsen, Nicholas Mickelson, Naatan Skyttä, Jakob Breum, Kenneth Zohore, Aron Elís Thrándarson, Charly Nouck, Alen Mustafić, Tobias Slotsager.