Annonce
Annonce
Turen går til Zagreb
Akademi, Nyt fra U19

Turen går til Zagreb

03 aug 2022
Annonce

Tirsdag rejste U19-holdet til Kroatien for at deltage i den internationale turnering, Mladen Ramljak Turnir, som holdet vandt sidste sæson.

Annonce

Udinese fra Italien, Flamengo fra Brasilien og Maccabi Tel Aviv fra Israel. Det er navnene på de klubber, som U19-drengene skal møde i det indledende gruppespil i Mladen Ramljak Turni. I den anden gruppe er Rapid Wien, Ludogorets, Real Madrid og værtsklubben Dinamo Zagreb.

I går satte holdet sig nemlig i bussen og satte kursen mod Kroatien, hvor de skal deltage i den internationale U19-turnering i Zagreb, Mladen Ramljak Turnir. Her skal de igennem et indledende gruppespil, inden der venter en knockoutfase for at forsvare den pokal, som de hentede med hjem sidste år.

Turen har dog også et andet formål. Cheftræner, Ivan Poulsen, mener nemlig, at det vil være yderst lærerigt for holdet:

- Vi ser frem mod at møde nogle store internationale klubber, og se om vi kan få nogle tætte og lærerige kampe. Det er altid interessant for vores spillere at måle sig med de bedste internationale U19-hold, som udover andre spillestile også kommer fra helt andre kulturer, så det lærer vi meget af, siger Ivan Poulsen.

Kroatien er ramt af en hård sommervarme, og det betyder, at kampene vil blive spillet tidligt om morgenen. Derfor spiller OB sin første kamp mod Udinese kl. 9.30 på torsdag, mens Flamengo venter fredag kl. 9.30, inden det gælder Maccabi Tel Aviv lørdag kl. 9.30. Søndag spilles de afsluttende knockout-kampe.

Du kan følge med i drengenes tur på vores sociale medier, hvor vi løbende vil opdatere med resultater.

Annonce