Issam Jebali var med til at vinde Kirin Cup i Japan, men derudover har landsholdspausen budt på spilletid, assist og scoringer fra de OB-spillere, som der de seneste par uger har været iklædt en landsholdstrøje.

Jonathan Khemdee, Nicholas Mickelson, Robin Østrøm, Issam Jebali, Hans Christian Bernat og Aron Elís Thrandarson har alle været samlet med deres landshold ugerne efter sæsonafslutningen.

Issam Jebali scorede og vandt Kirin Cup med Tunesien
Issam Jebali rejste til Tunesien i starten af juni for at mødes med det tunesiske landshold, som stod over for kvalifikationskampe til Africa Cup of Nations og træningsturneringen Kirin Cup i Japan.

Under Africa Cup of Nations kom han på banen mod Botswana, men det blev først til Kirin Cup, han kom på måltavlen.

Tunesiens landshold rejste nemlig videre til Kirin Cup, hvor Chile ventede i den første kamp. Issam Jebali blev skiftet ind midt i anden halvleg, og her formåede han at score et mål, som dog blev annulleret for offside. Det ændrede dog ikke meget for Issam, og tre minutter efter bragte han Tunesien foran med 2-0.

Og det blev ikke det sidste, vi så til Jebali i denne omgang, for da Tunesien vandt finalen ved Kirin Cup mod værterne fra Japan, var det også vores tunesiske angriber, som lukkede kampen med en flot 3-0-scoring kort før slutfløjt, hvor han erobrede bolden på midten af banen, drev den frem mod japanernes mål og sparkede bolden ind fra kanten af feltet.

Kaptajn og målscore for Island
Island stod foran tre Nations League-kampe og en enkel venskabskamp, og derfor var vores islandske midtbanespiller, Aron Elís Thrándarson, kaldt til samling.

Han blev skiftet ind i de to første kampe, da Island spillede 2-2 og 1-1 mod henholdsvis Israel og Albanien. I den tredje kamp ventede San Marino, og her bar Aron Elís Trándarson anførerbindet fra kampens start, og det takkede han for ved at blive matchvinder, da han scorede kampens eneste mål efter 11 minutter.

Også i den sidste Nations League kamp kom Thrándarson i spil, da han blev skiftet ind i kampens sidste kvarter i returopgøret mod Israel, som også endte 2-2.

Den thailandske forsvarsduo
I maj blev vores unge centerforsvarsspiller Jonathan Khemdee indkaldt til det Thailandske U23-landshold for at deltage i de Sydasiatiske Mesterskaber, hvor han sammen med det thailandske mandskab nåede hele vejen til finalen.

I juni fik han selskab af Nicholas Mickelson, der sammen med Khemdee udgjorde højre flanke af det thailandske forsvar i de tre kampe, som Thailand spillede i U23-Asia Cup. Desværre formåede de ikke at gå videre fra deres gruppe, men Mickelson kunne til gengæld rejse hjem med et landsholdsassist på CV’et, da han sendte et fladt indlæg ind bag forsvarsspillerne, hvor en holdkammerat stod klar til at gøre det til 2-0 i kampen mod Malaysia.