Annonce
Annonce
Tusind tak for den flotte opbakning
Nyt fra OB

Tusind tak for den flotte opbakning

04 jun 2021
Annonce

I OB er vi beærede og rørte over den opbakning, vi har mærket fra de utroligt mange sæsonkortholdere, som har givet afkald på refusionen af deres sæsonkort for i stedet at støtte klubben.

Annonce

Hele 92% af klubbens sæsonkortholdere har valgt at bakke op om klubben i denne svære tid ved at give afkald på refusion, og det er vi utroligt stolte over.

- Vi støtter gerne klubben og glæder os til næste sæson, hvor vi helt sikkert er klar på tribunen igen, lyder det blandt andet fra sæsonkortholderen, Sabine, som ikke har ønsket refusion for sine to sæsonkort.

Og hun er ikke alene, da over 3.000 sæsonkortholdere har frabedt sig kompensation for i stedet at se frem mod en ny, spændende sæson. Eksempelvis skriver sæsonkortholderen Elsebeth:

- Klubben kan da ikke gøre for Corona-situationen. Så nej, jeg skal ikke have nogen refusion. Jeg håber, vi får mere af den aggressive - men altid fair - fodbold at se i det nye år, og jeg glæder mig til fortsat at følge klubben. Min første sæson som følger af OB var i 1977, hvor jeg så alle hjemmekampe. Så en gang OB altid OB.

Vi er dybt afhængige af støtten fra vores loyale fans, og vi sætter stor pris på den helt fantastiske opbakning, vi har mærket fra vores sæsonkortholdere i både medgang og modgang.

Og, som sæsonkortholder er der da også meget spændende at se frem til i den kommende sæson, hvor Andreas Alm for første gang skal stå i spidsen for de fynske tropper. Derudover holder vi den 28. august en eksklusiv koncert for vores sæsonkortholdere, når Magtens Korridorer og En Lille Pose Støj kommer og spiller i Den Fynske Landsby. Denne koncert er kun for vores sæsonkortholdere, så har du et aktivt sæsonkort den 28. august 2021, er du sikret adgang til koncerten.

Sæsonkortfornyelsen er allerede sparket i gang, og du sikrer dig dit sæsonkort via dette link.

Annonce