Annonce
Annonce
Tverskov efter FCK-sejr: Vi skal ikke hvile på laurbærrene
3F Superliga, Førsteholdet

Tverskov efter FCK-sejr: Vi skal ikke hvile på laurbærrene

16 sep 2020
Annonce

Jeppe Tverskov var glad og tilfreds efter sejren mod FCK i sæsonåbneren, men samtidig bevidst om, at det ikke betyder det store, hvis vi ikke fortsætter stimen.

Annonce

Jeppe Tverskov og resten af OB-truppen kom godt fra start i den nye Superliga-sæson, da vi i søndags slog F.C. København 3-2 hjemme på et stribet, veloplagt Nature Energy Park.

Den gode start giver et naturligt boost til holdånden, men nu handler det om at fortsætte ud ad samme sti og ikke blive for komfortable, mener viceanføreren.

- Efter den første halvleg vi har i søndags, så er det klart, der er højt humør på. Det er altid dejligt at vinde over FCK, men jeg synes også, at vi gjorde det på en fed måde. Vi viste et godt udtryk og så gode ud. Nu skal vi selvfølgelig følge op på det i form af resultater. Det lover da i hvert fald fint.

Sejren over FCK bringer mange gode ting med sig, som man selvfølgelig skal tage med videre, men vi skal stadig gå ind til alle kampe med ydmyghed og gåpåmod, fastslår Tverskov.

- Vi skal selvfølgelig også have armene ned og ikke blive for arrogante i vores spil. Det synes jeg heller ikke, at vi bliver. Specielt også i form af sidste sæson har vi kampe og præstationer, der viser, at vi ikke kan tillade os at gå ud og være arrogante. Men selvtillid må vi meget gerne tage med fra i søndags. Specielt offensivt var vi dygtige og farlige. Så jo mere af det vi kan få med, jo bedre.

Næste opgave er FC Nordsjælland, som altid er et farligt hold, og som kan drille alle i Superligaen.

- Vi bruger ugen på at forberede os på FC Nordsjælland og ikke hvile på laurbærrene. Vi kender jo Nordsjælland. Selvom de mister spillere over sommeren, så finder de nogle nye, og de har meget kvalitet og nogle faste mønstre, de bruger, som kan være svære for alle hold, hvis Nordsjælland rammer dagen. Det ved vi jo også godt, så vi kigger lidt på, hvordan vi nedbryder det bedst.

Det er anden hjemmekamp i streg, og det kan hjælpe den gode start videre på vejen, at vi tager hul på sæsonen med to kampe på Nature Energy Park, mener Jeppe Tverskov.

- Hvis det kaster seks point af sig, så er det fantastisk med to hjemmekampe til at starte med. Så betyder det en god start. Men altså, en hjemmebanekamp mod FCK er aldrig nemt – og det samme med Nordsjælland, fordi de spiller, som de gør. Hvis man kan få lidt publikum med efter vores præstation mod FCK og lidt vind i sejlene, så kan det hjælpe os med at få en god start, hvilket er vigtigt i årets Superliga, som er kortere og efter min mening har bedre hold, konkluderer vores defensive maestro.  

Annonce