Annonce
Annonce
Tverskov er glad for pointhøsten i Kvalifikations-spillet
3F Superliga

Tverskov er glad for pointhøsten i Kvalifikations-spillet

16 apr 2022
Annonce

Vi har i de tre første kampe i Kvalifikationsspillet hentet syv point, og det glæder Jeppe Tverskov, som inden søndagens kamp håber på en mindre nervøs fodboldkamp, så det også kan blive mere underholdende at se.

Annonce

Syv point i de tre seneste kampe; det er pointhøsten for Jeppe Tverskov og resten af striberne, siden vi tog hul på Kvalifikationsspillet. Og at der er begyndt at komme flere point på kontoen, det sætter også sine spor i Superligahuset i Ådalen.

- Stemningen er klart bedre, end den var for en lille måneds tid siden. Når vi vinder vores kampe, så bliver det bare sjovere at være sammen med holdkammeraterne her i klubben. Derfor er det rigtig glædeligt, at vi pointmæssigt har fået en så fin start på Kvalifikationsspillet, siger Jeppe Tverskov.

Mens pointene er kommet, så er vurderingen fra mange, at spillet var flottere i starten af sæsonen, og det er også noget, Jeppe Tverskov kan nikke genkendende til.

- Vi ved godt, at spillet ikke har været så kønt i de seneste kampe. Men vi vidste også, inden Kvalifikationsspillet begyndte, at der ville komme en række kampe, hvor det for begge mandskaber handler om at undgå noget. Det gør det mere nervøst over hele banen, og det sætter sine spor i kampene.

- Vi vil selvfølgelig altid gerne spille god fodbold og underholde, men vi har været meget bevidste om; at i de tre seneste kampe, der skulle vi hente nogle sejre, så vi kunne skabe et hul til holdene under os. Det er vi lykkes med, og så håber jeg, at vi forhåbentlig kan spille mindre nervøst i de kommende kampe.

Den næste kamp, der venter, er søndag aften kl. 18.00. Her gælder det Viborg FF på udebane, og viborgenserne topper Kvalifikationsspillet. Derfor venter der en spændende og svær kamp for os.

- Viborg ser fine ud. Det er vel det eneste hold her i Kvalifikationsspillet, som hele tiden har været komfortable i forhold til nedrykning, ligesom de vel heller ikke været inde i nogle lange stimer uden sejr, siger Tverskov.

Selvom søndagens modstander har præsteret fornuftigt, og de indtager førstepladsen i Kvalifikationsspillet, så ser Tverskov det bestemt som en mulighed, at vi tager derop og vinder.

- Vores muligheder er fine i morgen aften. Det er ikke alt, der har spillet for os i de seneste kampe, men vi har alligevel hentet syv point i de tre første kampe her i Kvalifikationsspillet, og det tager vi med os. Vi har tidligere på sæsonen vist, at vi kan spille god fodbold, så selvfølgelig kan vi stadig gøre det. Jeg tror på, at vi kan sætte en god kamp sammen i morgen, og så synes jeg, at vi har rigtig gode muligheder.

Kampen mod Viborg FF spilles på Energi Viborg Arena, og her er der kampstart kl. 18.00. Hvis du ikke tager turen til Midtjylland for at se kampen, så kan du holde dig opdateret i vores fan-app, lytte til den på P4, eller du kan se den på TV3 Sport, hvor der er optakt fra kl. 17.30.

Annonce