Annonce
Annonce
Tverskov forventer provinsklassiker med masser af intensitet
3F Superliga

Tverskov forventer provinsklassiker med masser af intensitet

30 okt 2021
Annonce

Mandag aften er der provinsklassiker hjemme på Nature Energy Park, når AGF kommer på besøg. Det plejer at være intense opgør mod aarhusianerne, og det forventer Tverskov også, at det bliver mandag aften.

Annonce

Mandag aften er der provinsklassiker på Nature Energy Park, når AGF kommer på besøg. Det er en af de kampe, man som fan absolut ikke vil gå glip af, og spillerne ser bestemt også frem til mandag aften, når vi tørner sammen med AGF, det fortalte Jeppe Tverskov os efter lørdagens træning.

- Kampene mod AGF er nogle sjove kampe, hvor der ofte er gang i den. Det er nogle kampe, vi spillere ser frem til, for de er rigtig sjove at spille. Det er en kamp mod en direkte modstander i kampen om en plads i mesterskabsspillet, og det er vi godt klar over. Derfor er det en rigtig vigtig kamp i en tæt liga. Vi ligger inden kampen side om side med AGF, så med en sejr kan vi rykke tre små skridt foran dem, og det vil vi selvfølgelig rigtig gerne. Derudover begynder det at spidse til i forhold til de her seks pladser. Så vi skal holde fast i holdene, der er ved at stikke af, og det kræver tre point mandag aften, siger Jeppe Tverskov.

Som Jeppe Tverskov nævner, så er vi side om side med AGF. Begge mandskaber står noteret for 15 point i ligaen, og i midtugen var begge mandskaber i aktion i Sydbank Pokalen. Her gik det dog bedre for os, da vi spillede os videre mod FC Nordsjælland, og det er en succesoplevelse, som, Tverskov tror på, kan gavne os mandag aften.

- Vi står godt til kampen på mandag. Vi kommer ind til kampen med en succesoplevelse i pokalen, hvor vi gik videre, mens AGF røg ud. Vi var begge to ude i 120 minutters fodbold – så vi har de samme vilkår på det plan. Når det er sagt, så har de her kampe ofte sit eget liv, og det ved både vi og AGF, så jeg forventer, at det bliver dagsformen, der kommer til at afgøre det. Kampene mod AGF plejer at indeholde masser af tju-bang og tacklinger, så jeg tror, det bliver både intenst og underholdende mandag aften, siger Tverskov.

Der har i de seneste år været en stigende rivalisering op til de indbyrdes kampe mellem OB og AGF. Det har man kunnet mærke på opmærksomheden til kampene på tribunerne, og det er også noget, spillerne har bemærket.

- Der plejer at være gang i den på tribunerne, og det tror jeg, der er flere forskellige årsager til. Det er to storbyer, der i en årrække ikke helt har kunnet forløse sit potentiale. Vi havde en sæson, hvor vi havde overhånden, og de har så haft to, hvor de har haft dem.

- Det er måske to klubber, der lidt har kæmpet om de samme spillere, og på mange måder ser jeg OB og AGF som to klubber, der måler sig med hinanden på mange parametre. Det er to tilskuerstærke klubber, så det giver noget stemning og intensitet, som vi spillere mærker nede på banen. Det har også været tydeligt i de seneste indbyrdes kampe, der både har været intense og fede. Det er endt med lidt tumult og skubberi undervejs i kampene på grund af intensiteten, og sådan kunne det også godt gå mandag aften, siger Tverskov, inden han fortæller, hvorfor han tror på en stribet sejr.

- Vi er på hjemmebane, og vi har fansene med os igen. Vi kommer til kampen med et par fine oplevelser efter sene scoringer. Så vi har en stærk tro på os selv, og det skal være tydeligt, når vi går på banen mandag aften, hvor vi skal tre point, siger Tverskov.

Kampen mod AGF spilles mandag aften klokken 19.00 på Nature Energy Park. Der er fælles prematch for alle OB-fans på GASA fra klokken 16.30, og i Albani Fanzonen er der LIVE-musik med det unge og talentfulde fynske band, Zuperior, fra klokken 17.30.

Har du endnu ikke købt billet til mandagens provinsklassiker, så kan du gøre det her.

Annonce