Annonce
Annonce
Tverskov imponeret over den fynske opbakning
3F Superliga

Tverskov imponeret over den fynske opbakning

29 feb 2020
Annonce

Jeppe Tverskov hylder de fynske fans, der bakker op i med- og modgang.

Annonce

I morgen gælder det et meget vigtigt opgør mod Silkeborg IF, hvor vi jagter årets første sejr. Resultaterne har ikke lige været med os på det sidste, men tilskuertallet i Odense har været højt hele sidste år, der var knap 10.000 tilskuere mod Brøndby IF trods voldsomt vejr, og vi har netop slået rekorden for flest sæsonkort i OB´s historie.

Og den støtte glæder forsvarsspilleren Jeppe Tverskov inden morgendagens kamp:

- Det var været vildt med opbakningen, når man kigger på, hvor vi ligger. Det har virkelig været imponerende med den udvikling, der har været over det seneste halvandet år. Det er dejligt at kunne mærke som spiller, og vi kan ikke sige nok, hvor meget det betyder for os.  

Sammen med resten af truppen er han nu klar til at kæmpe for, at de tre point lander i Odense, når Silkeborg kommer på besøg søndag:

- Stemningen er god i truppen, og vi ved, at vi har kvalitet, så vi går efter sejren. Ikke bare i morgen, men også i resten af kampene, og så må vi se, hvor vi ender. Det bliver en våd kamp efter forholdene, så det bliver nok mere fight end kønt spil, men sådan er det jo mange steder i landet på dette tidspunkt af året.

- Vi skal være klar fra start, for alle, der spiller i Superligaen, ved, at man ikke bare vinder en kamp mod Silkeborg, selvom de ligger sidst. Vi så jo selv, hvordan de spillede mod FCK sidst.

- De har dog spillet deres to første kamp på kunst, og det kan godt være lidt svært at vænne sig til græs igen, når det er så udfordrende at spille på lige nu, så kan vi få noget momentum ud af det, så skal vi selvfølgelig søge det.

Kampen spilles kl. 14 i morgen. Albani Fanzone åbner kl. 12, mens Faxe Kondi Familiezone er klar fra kl. 13.

Kom i god tid og tag gerne cyklen eller offentlig transport. Er du sæsonkortholder, giver OB og Albani en gratis omgang.

Køb din billet til kampen her.

Køb et sæsonkort og få en gratis omgang her.

Annonce