Tverskov øjner muligheder mod Esbjerg
Superliga

Tverskov øjner muligheder mod Esbjerg

11 nov 2018

Esbjerg kommer forbi Nature Energy Park søndag aften, og Jeppe Tverskov regner med at se to selvtillidsfyldte mandskaber i kamp.

Både Esbjerg og OB går ind til kampen med en sejr i Sydbank Pokalen, og begge hold er ligeledes godt kørende i Superligaen, hvor Esbjerg har hentet point i de fem seneste kampe og OB i de seneste seks. Jeppe Tverskov regner derfor med at se to mandskaber, hvor der ikke bliver givet mange chancer væk i det defensive.

- På papiret er det to hold, der er gode defensivt og har fået styr på sin base. Esbjerg har også holdt nullet i størstedelen af kampene, så det er to hold, der har haft succes i den seneste periode. De har rykket en del efter et par sejre, og de ligger godt til i Superligaen. Det er et hold med selvtillid, som møder et andet hold med selvtillid, fortæller Jeppe Tverskov.

Selvom første møde mellem Esbjerg og OB endte med en vestjysk 2-0 sejr, så vil OB's viceanfører ikke tænke mere over resultatet, men fokusere på det kommende opgør, hvor han ser muligheder mod Superligaens tredjeplads.

- Vi tænker ikke mere på den kamp, vi lykkedes med rigtig mange ting mod dem på udebane, og vi syntes egentlig, at vi havde overtaget i den kamp, og derved var resultatet lidt misvisende. Vi ved, der er mange ting, som fungerer mod dem, og det skal vi finde frem igen. Esbjerg har som sagt været gode, men der er også muligheder mod dem, siger Jeppe Tverskov og fortsætter.

- Det handler mest om selvtillid, og det er den sidste kamp, vi har tabt i tretten kampe, hvilket irriterer os lidt, da vi spillede en god kamp mod dem. Det er et hold, vi skal have revanche mod, og det er et hold, vi spejder lidt efter i tabellen.

Inden striberne fik taget hul på november, havde Jeppe Tverskov opsat nogle succeskriterier for holdet. Han så gerne et videre avancement i Sydbank Pokalen, hvilket skete med et 4-2 resultat i Hobro. Derudover skulle det ende med to sejre af tre mulige i Superligaen, hvor ingen skulle ende i nederlag. Første Superligakamp endte 0-0 i SønderjyskE efterfulgt af 1-0 mod Hobro. Sidste kamp i denne måned er på søndag hjemme mod Esbjerg, og en sejr vil stille OB’s forsvarsspiller godt tilfreds.

- Man vil gerne have så mange sejre som muligt, og en sejr søndag aften vil igen kunne rykke ved vores placering i tabellen. Pointene betyder også ekstra, når man er i kamp mod en modstander, der ligger tæt på en i ligaen, og det vil kunne sende en længere frem og dem længere tilbage. Det bliver en vigtig kamp mod dem, og hvis Esbjerg vinder over os, bliver det sværere at hente dem. Det er svært at evaluere på månedsbasis, vi evaluerer mere på den gode periode, vi er inde i, og det ser meget fornuftigt ud, og hvis vi kan holde fast i det, så ligger der også flere point og venter i fremtiden, fortæller Jeppe Tverskov.

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik