Annonce
Annonce
Tverskov: Vi skal tage teten
3F Superliga

Tverskov: Vi skal tage teten

14 okt 2020
Annonce

På lørdag klokken 16.00 tager vi et smut til Herning, hvor vi skal møde FC Midtjylland. Her skal vi komme ud med energi og prøve at tage teten, hvis vi skal drille dem, mener Jeppe Tverskov.

Annonce

Jeppe Tverskov og resten af gutterne er vendt tilbage fra en velfortjent landsholdspause, og det er noget, der kan gavne truppen, mener Tverskov:

- Det er klart, dem der ikke var med landsholdet og lige får et par dages fri, de får lige tænkt på noget andet end fodbold. Når man er i gang med sæsonen, og det er så tæt et program, så er det rart lige at få et afbræk og få nulstillet. Så kan man møde om mandagen med frisk energi og have fokus på næste kamp.

Efter de første fire kampe står vi med fire point, og det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Men når spillet er godt, skal pointene nok også komme.

- Det er selvfølgelig nemt at stå at sige, at man synes, spillet er godt, når man ikke har lige så mange point, som man gerne ville have. Men jeg synes, at præstationerne har været fine. Det nytter jo ikke noget, hvis man bliver ved med ikke at få de point, man synes, man skal have. Det er dog ofte sådan, at når man leverer gode præstationer, som vi gør, så begynder der ofte også at falde point af. Vi havde en lignende periode for to år siden under Jakob Michelsens første sæson. Der følte vi, at vi præsterede bedre, end vi fik point til, og så vendte det lige pludseligt. Det kan vi jo håbe, det gør igen, siger Tverskov.

Svær kamp i Herning

Næste opgave er en af de svære af slagsen. Vi skal møde FC Midtjylland i Herning, og selvom det ofte er en svær udebane, så gik det fint, sidst vi var der, hvor vi vandt 1-0.

- Generelt har folk det svært i Herning, det kan vi jo både se i Champions League og Superligaen. Men vi har drillet dem før, og det forsøger vi at gøre igen. Det er klart, man skal spille op til sit bedste, hvis man skal have point mod dem, men det skal man jo også mod FCK, og det lykkedes jo fint, fastslår Jeppe.

FC Midtjylland har forstærket en i forvejen god trup, og det gør også, at der ikke findes en enkelt løsning til at drille dem.

- Først og fremmest skal man kunne stå imod. Man ved, at de i perioder vil bombardere os. De har både fysiske angribere og hurtige kanter, så de har mange forskellige facetter, de kan spille på, afhængig af hvordan kampen spiller sig ud. De har mange forskellige måder at spille på. De er jo også kendt for at have den her power, så de har mange muligheder der også, siger Tverskov og forsætter:

- Det handler om at have lidt længere perioder på bolden, så vi får lidt afbræk i deres pres. Vi skal spille på vores præmisser, fordi vi er bedst, når vi tager teten og er gode i presset. Hvis vi kan få ramt nogle af de ting, som vi gerne vil, så kan vi få kampen over på vores side, afslutter Jeppe Tverskov.

Det er på lørdag klokken 16.00, at vi gæster MCH Arena og spiller mod FC Midtjylland. Der er desværre ikke adgang for stribede fans, men du kan se kampen på TV3 Sport, høre den i LIGA på P3 eller følge den på vores live-Twitter, OdenseBK_Live.

Annonce