U12 holdfoto 201718

Benjamin Jakobsen — 22.05.2018 12:39

En flot indsats fra U12-drengene gav en perfekt start på den sidste runde af Golden League, da de på udebane besejrede AGF med 3-1.

U12 – Golden League Platin
Søndag 20. maj kl. 11, Fredensvang
AGF – OB 1-3 (1-2)
2. min. 0-1 Lauge Carstensen
9. min. 1-1 AGF
16. min. 1-2 Lauge Carstensen
41. min. 1-3 Mikkel Søfeldt

OB´s holdopstilling:
Luca Samuelsen, William Kjersgaard, Abudi Mohamad, Mikkel Merlin, Lauge Carstensen, Mikkel Søfeldt, William Mose, Bertram Johansen
Bænken: Nikolai Veilbæk, Hjalte Christensen

Udskiftninger:
31. min. ud William Mose – ind Nikolai Veilbæk
35. min. ud Bertram Johansen – ind Hjalte Christensen
49. min. ud Bertram Johansen – ind Lauge Carstensen

På en varm søndag strålede OB drengene om kap med solen på kunstgræsbanen i Århus, da der var lagt op til et hedt opgør imellem to af landets pt bedste mandskaber. Første halvleg var knap begyndt, før striberne var i front, men så nemt skulle det trods alt ikke vise sig at være. Et aggressivt og stærkt spillende AGF-hold fik udlignet efter et hjørnespark i en intens første halvleg, hvor det set over alle 25 minutter var med et overtag i chancer såvel som mål til OB, da Lauge Carstensen med sit andet mål indenfor det første kvarter havde bragt OB på 2-1.

Efter pausen er AGF mest på bolden, men et stærkt forsvarende OB-hold stod imod og holdt aarhusdrengene fra chancer, mens Mikkel Søfeldt med ti minutter tilbage af kampen lukkede opgøret med sin scoring til 3-1. På dagen formåede drengene at fremstå som et hold med OB-DNA, der i stærkeste karakter hev alle 3 point med hjem til Ådalen.

Onsdag 6. juni, 18:45; OB - Brande IF, Ådalen