U12 holdfoto 201718

Benjamin Jakobsen — 19.06.2018 09:11

U12-drengene kunne sikre sig puljesejren ved at slå Svendborg,, men søndag var sydfynboerne skarpest - og så vandt de istedet puljen.

U12 – Golden League Platin  (2x25min)
Søndag 17. Juni kl. 15, Svendborg
Svendborg fB – OB 2-1 (1-0)
22. min. 1-0 Sfb
32. min. 2-0 Sfb
32. min. 2-1 Lauge Carstensen

OB´s holdopstilling:
Luca Samuelsen, Hjalte Christensen, William Kjersgaard, Lauge Carstensen, Elvar Petersen, Abudi Mohamad, William Mose, Nikolai Veilbæk. (Janus Land) (Bertram Johansen) (Malek Dimachkié) (William Martin)

Der var lagt op til et rent fynsk finaleopgør, i den sidste runde af Golden League platin rækken. Mens OB og Svendborg havde henvist AGF og FC Midtjylland til de to nederste pladser i puljen – så ville vinderen af søndagens kamp ende som vinder af Golden League Platin.

Det var et skadesplaget OB-hold, der mødte op i Svendborg - velvidende at et enkelt point var nok til at sikre sig puljesejren. Det var dog ikke til at se i kampen, at OB kunne nøjes med uafgjort, for det var to mandskaber, der gik ind til kampen med masser af aggressivitet og lyst til at vinde.

I kampen skulle begge mandskaber lige finde sig til rette i en intens arena, og det lykkedes i kampens indledning bedst for svendborgdrengene, der lagde ud med at skabe de største chancer i kampen. Det betyder ikke, at OB ikke var med i kampen, for selvom de første 25 minutter endte med en føring til Svendborg på 1-0, så kunne det nemt have stået 2-2 i en underholdende fodboldkamp.

Anden halvleg var ikke mange minutter gammel, inden Svendborg udnyttede en opspilsfejl - og dermed bragte sig yderligere i front. Kort efter viste OB stor moral og reagerede ved at reducere i samme minut.

Herfra overtog OB teten i kampen, og jagten gik ind på det udlignende mål. Trods mange store chancer og velspillede kombinationer, ville bolden ikke ind. Derfor må vi i stedet ønske vores sydfynske venner tillykke med sejren i en intens velspillet kamp.

24. juni fra kl. 11:00, Stævne i Ådalen imod SønderjyskE, Lyngby, B93