DSC_0131

14.01.2019 11:31

2019 bød på en historisk tidlig sæsonstart for U12-drengene, der allerede den 12. januar tog hul på sæsonen med en sejr på 9-1 over Vejle.

U12 Golden League Platin (2x25min)
Lørdag 12. januar kl. 10:30, VB-Parken
Vejle - OB 1-9 (0-5)
3. min. 0-1 Tobias Hansen
8. min. 0-2 Tobias Hansen
15. min. 0-3 William Martin
20. min. 0-4 Tobias Hansen
22. min. 0-5 Gustav Wulff
37. min. 1-5 Vejle
39. min. 1-6 Gustav Wulff
45. min. 1-7 Villi Bundsgaard
48. min. 1-8 Tobias Hansen
50. min. 1-9 Tobias Hansen

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Tobias Hansen, Richard Emil Helveg, William Martin, William Mahler, David Assing, August Bulken, Villi Bundsgaard, Magne Nyegaard, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard

U12-drengene startede Golden League sæsonen ud, med at møde Vejle på udebane i ”platin” rækken. Knapt var kampen fløjtet i gang, før Vejle havde skabt den første store chance, i en sådan grad, det kunne varme stemmebåndene op hos de fremmødte tilskuere på en ellers råkold formiddag.

Det blev startskuddet, der vækkede striberne, og herefter havde Vejle ikke mange besøg på fynboernes halvdel af banen. Et sandt bombardement udspillede sig mod Vejles mål, og der skulle ikke gå længe, før OB-drengene fik hul på bylden og bragte sig i front. OB var her, der og alle vegne i en yderst velspillet første halvleg, hvor en smule mere kynisme var alt, man kunne have ønsket sig.

Efter pausen kom Vejle bedre med i kampen, og lykkedes med at score som det første hold i anden halvleg. Historien gentog sig dog, da striberne tog sagen i egen hånd og svarede igen kort efter. Drengene skruede op for kynismen mod slutningen af kampen, og kunne fortjent tage en storsejr i årets første kamp.