U12 i overraskende nederlag
Nyt fra U12

U12 i overraskende nederlag

25 mar 2019

U12-drengene skuffede stort, da de hjemme i Ådalen tabte med 3-2 til Holstebro.

U12 – Golden League Platin (2x25min)
Søndag 24. marts kl. 13:00, Ådalen
OB – Holstebro 2-3 (0-1)
2. min. 0-1 Holstebro
26. min. 1-1 Fimm Nathiban
31. min. 2-1 Tobias Hansen
35. min. 2-2 Holstebro
50. min. 2-3 Holstebro

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Jonathan Bisgaard, William Mahler, Oskar Holst, Magne Nyegaard, Fimm Nathiban, Tobias Hansen, Erik Fage-Pedersen, Richard Emil Helveg

Kampens forløb:
Søndag eftermiddag oplevede striberne for første gang i tilværelsen som U12-spillere, at løbe ind i et nederlag i Golden League. Dagens modstander var Holstebro, og det var tydeligt fra kampens start, at udeholdet ikke havde til hensigt at tage hjem uden point. I kampens begyndelse bragte Holstebro sig foran på et straffespark, og føringen skulle vise sig at holde helt til pausen, trods store chancer til begge hold.

I anden halvleg skulle OB ikke bruge mange sekunder på at få reduceret, og selvom hjemmeholdet af flere omgange havde chancer til at lukke opgøret, viste det sig at blive tæt til sidste sekund.

I kampens overtid, endda en mand i undertal lykkedes det dagens gæster at skabe sensationen, dette selvom kampen havde udspillet sig med OB som det boldbesiddende mandskab opgøret igennem.

Det var tydeligt, at de jyske gæster på dagen ganske enkelt ville det mere end hjemmeholdet. OB præsterede holdets uden sammenligning ringeste præstation, da der kunne stilles spørgsmålstegn ved alt fra holdets forberedelse til den tekniske kunnen. Forhåbentlig har kampen medvirket til en lærerig erfaring for de unge striber, der nu må se fremad.


Golden League Platin - Onsdag 27/3 kl. 17:30, Sanderum - OB, Vestfalen Stadion

Vi bruger cookies, for at gøre oplevelsen bedre for dig. Læs vores cookie- og privatlivspolitik