DSC_0131

15.10.2018 13:59

U12 var fra start til slut et niveau over modstanderne i anden runde af Golden League, som blev vundet med en målscore på 28-3.

U12 Golden League Platin (2x25min)
Lørdag 13. oktober kl. 11:00, Aarhus
ASA Aarhus - OB 2-12 (2-4)
2. min. 0-1 William Martin
7. min. 0-2 Gustav Wulff
14. min. 1-2 Asa Aarhus
18. min. 1-3 William Martin
25. min. 2-3 ASA Aarhus
25. min. 2-4 Gustav Wulff
30. min. 2-5 Villi Bundsgaard
34. min. 2-6 Erik Fage-Pedersen
35. min. 2-7 August Bulken
37. min. 2-8 Jonathan Bisgaard
40. min. 2-9 Erik Fage-Pedersen
41. min. 2-10 Tobias Hansen
45. min. 2-11 Tobias Hansen
49. min. 2-12 Jonathan Bisgaard

OB´s trup:
August Bulken, Villi Bundsgaard, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, Erik Fage-Pedersen, William Martin, Tobias Hansen, William Mahler, David Assing.

På trods af udebane i lørdagens kamp, repræsenterede OB-drengene Fyn i de stribede trøjer. Det var fra kampens start tydeligt, at det ville blive en kamp med meget boldbesiddelse til OB-holdet, så var det spørgsmålet, om drengene ville formå at veksle spilovertaget til chancer og mål.

Allerede efter to minutters spil var der svar på tiltale, og en føring på tavlen til striberne. ASA-holdet kæmpede dog det bedste, de havde lært og hang efter bedste evne på til pausen. OB havde i dagens anledning hele to debutanter i målet, da 2 spillere, der normalt har deres vante gang som markspillere, fik lov at prøve kræfter med handsker mellem stængerne.

Efter pausen skruede striberne tempoet i vejret, og med en forøget kvalitet og træfsikkerhed kunne de fornøje de fremmødte med rigtig flot fodbold i perioder.