05.11.2018 10:26

Svendborg var i weekenden på besøg i U12 Golden League, men de blev sendt retur til Sydfyn med et klart nederlag på 5-0.

U12 – Golden League Platin (2x25min)
Lørdag 3. november kl. 13:00, Ådalen
OB – SfB 5-0 (4-0)
12. min. 1-0 Gustav Wulff
15. min. 2-0 Tobias Hansen
19. min. 3-0 Gustav Wulff
29. min. 4-0 Gustav Wulff
49. min. 5-0 Gustav Wulff

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Villi Bundsgaard, Tobias Hansen, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, Richard Emil Helveg, Fimm Nathiban, William Martin, William Mahler, David Assing.

Hjemme i Ådalen, bød de stribede drenge Svendborg velkommen til et vaskeægte lokalopgør. For første gang i denne sæson krydsede de to hold klinger, og det var ikke et gæstfrit OB-mandskab, der var gået på banen. I første halvleg dominerede hjemmeholdet totalt, og lykkedes med at holde dagens modstander fra nævneværdige chancer. Med en kreativ og tempofyldt boldomgang, sikrede OB sig en solid føring inden pausen.

Anden halvleg var en mere lige affære. I takt med at svendborgenserne steppede op, levede OB-drengene ikke op til første halvlegs høje niveau. Dog lykkedes det at udbygge føringen, på en dag hvor drengene endnu engang kunne sætte tre point på kontoen ved slutfløjt.