IMG_4858

06.03.2019 10:12

U12-drengene spillede søndag den anden kamp i denne omgang Golden League, og det blev til den anden sejr, da de slog OKS med 4-2.

U12 – Golden League Platin (2x25min)
Søndag 3. marts kl. 11:00, Ådalen
OB – OKS 4-2 (3-1)
12. min. 0-1 OKS
15. min. 1-1 Gustav Wulff
19. min. 2-1 William Martin
29. min. 3-1 William Martin
49. min. 3-2 OKS
49. min. 4-2 William Martin

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Villi Bundsgaard, Tobias Hansen, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, Richard Emil Helveg, Fimm Nathiban, William Martin, William Mahler, August Bulken.

På hjemmebane skulle de stribede drenge forsøge at gentage forrige weekends fornemme præstation, opgaven hed denne søndag formiddag OKS, som inden dagens opgør havde besejret Sanderum i deres første kamp i puljen.

Det virkede til, at OB-drengene havde undervurderet dagens modstander, i hvert fald var det langt fra det høje vanlige niveau hjemmeholdet lagde fra dagen i kampens indledning. Hvilket også resulterede i nemme vilkår for dagens gæster, der helt fortjent bragte sig i front efter at have været spilstyrende og aggressive.

Føringen vakte ny energi i OB-drengene, der trods alt ikke ville stille sig tilfredse med hverken spil eller resultatet. Holdet formåede at vende cifrene på hovedet ved at straffe udeholdets fejl og førte ved pausen med 3-1. En rigtig seværdig kamp blev det aldrig set med stribede øjne. Holdet leverede en dårlig præstation i et lokalopgør, hvor udeholdet skal have kæmpe ros for deres hårde arbejde og tro på egne evner.

I anden halvleg var OB mere på bolden og særligt i begyndelsen havde holdet flere gange muligheden for at slå sømmet i kisten, men en stærkt spillende OKS-keeper bevarede spændingen til det sidste. Selvom det ikke blev til mange afslutninger fra udeholdet i anden halvleg, må man lade dem at deres andet mål var ganske imponerende, et velspillet angreb blev kynisk afsluttet med en scoring, som sendte kampen tilbage på vippen, inden OB i kampens sidste minutter, slukkede troen på en overraskelse fra udeholdet.

Det eneste OB denne søndag formiddag kunne stille sig tilfredse med, er det faktum, at man på en dag hvor holdet ikke leverer den forventede indsats alligevel formår at hive sejren i land.