DSC_0131

14.03.2019 09:50

U12-drengene sikrede sig sejren i denne omgang af Golden League med en overbevisende sejr på 7-1 over Sanderum.

U12 Golden League Platin (2x25min)
Søndag 10. marts kl. 11:00, Ådalen
OB – Sanderum 7-1 (5-1)
7. min. 1-0 David Assing
8. min. 1-1 Sanderum
15. min. 2-1 William Martin
17. min. 3-1 Villi Bundsgaard
19. min. 4-1 William Martin
20. min. 5-1 David Assing
33. min. 6-1 Asger Lohmann
50. min. 7-1 Jonathan Bisgaard

OB´s trup:
Marcus Eskildsen, Villi Bundsgaard, Gustav Wulff, Jonathan Bisgaard, William Martin, William Mahler, Oskar Holst, David Assing, Magne Nyegaard, Asger Lohmann (U. 11)

Efter en fin træningsuge skulle striberne søndag formiddag krydse klinger i endnu et lokalopgør i egen hule. Drengene havde længe set frem til kampen mod Sanderum, efter den sløje indsats forrige weekend.
I starten af kampen var begge holds keepere travlt beskæftiget, kampen var præget af høj intensitet, og to hold der kendte hinanden til umiskendelighed. Netop kendskabet mellem holdene kom tydeligt i spil i dagens opgør, hvor udeholdet ganske tydeligt havde stor respekt for de stribede drenge.
OB formåede i første halvleg at hive en komfortabel føring i hus, efter at have været det boldbesiddende mandskab i kampens første 25 minutter. Efter pausen formåede hjemmeholdet fortsat at bevare dirigentstokken i dagens opgør. Bolden var dog fra tid til anden på besøg på træværket hos begge kumpaner.
Tempoet gled så småt ud af opgøret i kampens slutning, hvor spørgsmålet i sidste ende var, hvor stor dagens sejr ville blive. Sanderum leverede efter bedste evne en kamp hvor der blev arbejdet til det sidste, men måtte på dagen se sig slået af et velspillede hjemmehold.

Søndag 17. marts kl. 16:00, 11-mands træningskamp mod SfB, i Svendborg.